Uluslar Ligi Türkiye'nin grubu (Türkiye Rusya Uluslar Ligi ne zaman?)

Uluslar Ligi'nde Türkiye ile Rusya karşı karşıya gelecek. UEFA Ulusla rLigi maçı ne zaman oynanacak? Türkiye Rusya milli maçı hangi kanalda olacak? Türkiye Rusya milli maç takvimi belli oldu mu? Uluslar Ligi Türkiye'nin grubu hangisi?

Uluslar Ligi organizasyonunda mücadele edecek olan milli takımımızın maçları merak ediliyor. Türkiye, Uluslar Ligi'nde hangi grupta? Uluslar Ligi Türkiye'nin rakipleri hangi takımlar olacak? Türkiye Rusya milli maçı ne zaman? Türkiye Rusya saat kaçta? Türkiye Rusya hangi gün gibi merak edilen soruların yanıtları burada.

Türkiye'nin Uluslar Ligi fikstürü (Türkiye Milli Takımı Uluslar Ligi maçları)


Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Türkiye ilk maçını 7 Eylül Cuma günü sahasında Rusya ile oynayacak.

İkinci maçını 10 Eylül Pazartesi günü deplasmanda İsveç ile oynayacak ay-yıldızlı ekip, üçüncü karşılaşmasında ise 14 Ekim Pazar günü deplasmanda Rusya karşısına çıkacak. Milli takım, grup maçlarını 17 Kasım Cumartesi günü sahasında oynayacağı İsveç maçıyla tamamlayacak.

A Milli Takımın, Uluslar Ligi fikstüründeki maçlara ek olarak, ekim ve kasım aylarında birer özel karşılaşma oynayacağı da açıklandı.

Ay-yıldızlı ekibin B Ligi 2. Grup'taki maç programı şöyle:

07.09.2018 - Türkiye-Rusya

10.09.2018 - İsveç-Türkiye

14.10.2018 - Rusya-Türkiye

17.11.2018 - Türkiye-İsveç

UEFA Uluslar Ligi grupları - Uluslar Ligi'ne katılacak takımlar


A Ligi: Almanya, Portekiz, Belçika, İspanya, Fransa, İngiltere, İsviçre, İtalya, Polonya, İzlanda, Hırvatistan, Hollanda.

B Ligi: Avusturya, Galler, Rusya, Slovakya, İsveç, Ukrayna, İrlanda Cumhuriyeti, Bosna Hersek, Kuzey İrlanda, Danimarka, Çekya ve Türkiye.

C Ligi: Macaristan, Romanya, İskoçya, Slovenya, Yunanistan, Sırbistan, Arnavutluk, Norveç, Karadağ, İsrail, Bulgaristan, Finlandiya, Güney Kıbrıs, Estonya ve Litvanya.

D Ligi: Azerbaycan, Makedonya, Belarus, Gürcistan, Ermenistan, Letonya, Faroe, Lüksemburg, Kazakistan, Moldova, Liechtenstein, Malta, Andorra, Kosova, San Marino ve Cebelitarık.

Son dakika Milli Takım Haberleri için FutbolArena'yı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER