Ukrayna - Türkiye maç sonu Erman Toroğlu'ndan Lucescu'ya sert sözler! "Yapmazsam adam değilim"

Ukrayna - Türkiye maçının ardından Erman Toroğlu, Mircea Lucescu ve Milli takımı sert bir dille eleştirdi. 

FutbolArena - A Milli Futbol takımımız, 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Ukrayna deplasmanında 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından A Spor'da Erman Toroğlu Milli takımı yerden yere vurarken, Lucescu ile ilgili flaş bir iddiada bulundu.


Ukrayna 2-0 Türkiye maç sonu Erman Toroğlu'nun yorumları


Karşılaşmanın ardından A Spor'da Erman Toroğlu Milli takımın performansını yorumladı.

"TEK VOLKAN GÖREVİNİ YAPTI"

"Volkan'dan başlayan bir kaleci olsaydı bunları yapabilir miydi bilmiyorum. Volkan Babacan ile bu kadar karşı karşıya kalındığını hatırlamıyorum. Vallahi tek Volkan Babacan görevini yaptı."

"UKRAYNA FUTBOL SAHTEKARLIĞI YAPTI BİZE"

Ukrayna futbol sahtekarlığı yaptı bize. Baktılar 2-0. Maç sabaha kadar oynansa bu Türk Milli takıma bize gol de atsa çeviremeyecek. 3 gün sonra maçları var ve vitesi düşürdüler. Rahat oynadılar, sakatlanmayalım diye. Türk Milli takımı o kadar aciz ki, Ukrayna artık gitmedi. Kötü de olmayalım. 3-5 atarsak Lucescu gider falan dediler. Federasyonun yerinde olsam bu akşam Lucescu'yu Romanya'yı, Arda Turan'ı da yollarım. Erman Toroğlu olarak yetkili olsam bunu yapmazsam adam değilim."

"BEN ERMAN TOROĞLU OLSAM..."

Sen kiminle dalga geçiyorsun ya? Oğuzhan'ı kadroya almıyorsun. İlk değişikliğin Oğuzhan! Gidin abi ya, gidin! Lucescu'da kabahat yok. Onu getirende kabahat. Adam da bizimle dalga geçiyor resmen. Türkiye'nin parasını saçıyorlar işte. Ben bu kadar kişiliksiz bir milli takım görmedim. Ben geçen hafta söyledim, bu Milli takım benim milli takımım değil diye. Size söylüyorum. Ben Erman Toroğlu olarak yetkili olsam bu akşam Lucescu'yu Romanya'yı, Arda'yı Barcelona'ya yollamazsam adam değilim."

Ay Yıldızlı takımla ilgili tüm gelişmelere Milli Takım Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER