Türkiye Kupası maçları, Türkiye Kupası maç sonuçları, Türkiye Kupası canlı (6 Aralık 2018)

Türkiye Kupası maçları, Türkiye Kupası canlı izle. Türkiye Kupası izle 6 Aralık maçları. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçlarında son durum. Ziraat Türkiye Kupası'nda bugünün programı

FutbolArena - Türkiye Kupası maçları, Türkiye Kupası canlı izle. Türkiye Kupası izle 6 Aralık Perşembe günü maçları. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları ne zaman başlıyor? Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları hangi kanalda yayınlanacak?Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları büyük heyecana sahne oluyor. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları maçları izlemek ve o heyecana tanık olmak istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları A Spor ekranlarında canlı yayınlanacak. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçları canlı izleme rehberini sizler için derledik.

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün oynanacak maçlar (6 Aralık Perşembe)


Ziraat Türkiye Kupası'nda 6 Aralık Perşembe günü bu saat 13:00'da Ankaragücü, Bodrumspor'a konuk olacak.Saat 15:00'da ise Akhisarspor, TFF 2. Lig ekibi Karagümrükspor ile karşılaşacak Menemen Belediyespor ise sahasında Kasımpaşa ile saat 18:30'da karşılaşacak. Yeni Malatyaspor, Etimesgut ile Yeni Malatya Stadı'nda karşılaşacak.

Fenerbahçe Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor ile karşılaşacak. Bu mücadele saat 20:30'da başlayacak ve A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Fenerbahçe, geçen sezon Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynadığı maçta aldığı ceza nedeniyle bu akşam Giresunspor maçını seyircisiz oynayacak.

A Spor nasıl izlenir? Ziraat Türkiye Kupası'nda A Spor'da yayınlayacak maçlar


Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur maçları oynanıyor. 1,2,3, ve 4. turdan yükselen takımlar 5. turda karşı karşıya geliyor. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçları bugün başlıyor. Ziraat Türkiye Kupası maçlarının bir kısmı A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.FREKANS: 12053 Mhz
SYMBOL RATE: 27500
POLARİZASYON: H ( Yatay )
FEC: 5/6
DIGITURK: 88. kanal
TİVİBU: 81. kanal
D-SMART: 80. kanal
KABLO TV: 142 ve 143 . Kanal.

A SPOR CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER