Türkiye - İzlanda maçında Burak Yılmaz'dan hakeme küfür!

A Milli Futbol takımın İzlanda'ya 3-0 yenildiği maçın ikinci yarısında Burak Yılmaz hakeme küfür etti. 

FutbolArena - Türkiye A Milli Futbol Takımı 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde İzlanda'ya karşı 3-0 yenilerek Rusya vizesini kaybetti. Alınan yenilgiden dolayı Eskişehir'de milli takımı desteklemeye gelen taraftarlar ortaya konan futbola tepki gösterirken, Burak Yılmaz ise maçın hakemine küfür etti.

Burak Yılmaz'dan hakeme küfür


2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Futbol takımımız İzlanda'ya 3-0 yenilerek Dünya Kupası'na katılma hakkını kaybetti. Maçta etkisiz bir performans ortaya koyan Burak Yılmaz ise müsabakanın Polonyalı hakemi Marciniak'a küfür etti.

Maçın ikinci yarısının oynandığı sırada hakemin verdiği kararlara tepki gösteren Burak Yılmaz, "O... çocuğu." şeklinde hakeme küfür etti ve çok sinirlendi.

Türkiye - İzlanda maçında Arda Turan'ın gülmesi


2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Eskişehir'de İzlanda'yı konuk eden A Milli futbol takımımız 3-0 yenik duruma düştükten sonra 60. dakikada etkisiz kalan Arda Turan, yerini Emre Mor'a bıraktı. 100. milli maçına çıkan ve karşılaşma öncesi Ali Dürüst'ten plaket alan Arda Turan tribünlerin bir bölümü tarafından ıslıklanmıştı. İzlanda karşısında etkisiz bir performans ortaya koyan ve hazır görünmeyen Arda Turan, 60. dakikada oyundan alınınca protesto edildi.

Arda Turan ise yedek kulübesine gelirken protestolara gülerek cevap verdi. Arda'nın bu

Ay Yıldızlı takımla ilgili tüm gelişmelere Milli Takım Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER