Türkiye - İrlanda Cumhuriyeti saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Milli Takım hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti'ni ağırlıyor. Türkiye - İrlanda Cumhuriyeti saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler, canlı skor ve tüm detaylar haberimizde...

FutbolArena - Türkiye ile İrlanda Cumhuriyeti hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Türkiye - İrlanda Cumhuriyeti maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler, canlı skor ve maçla ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.


A Milli Takım maç sonuçları


A Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyeti ile yarın Antalya'da yapacağı hazırlık maçıyla 556. kez sahaya çıkacak. Türk Milli Takımı, 95 yıllık tarihinde 293'ü resmi, 262'si özel geride kalan 555 maçta, biri hükmen olmak üzere 209 galibiyet aldı, 128 defa berabere kaldı, 218 kez de rakiplerine yenildi.

Ay-yıldızlı ekip, 238'i deplasmanda, 238'i evinde, 79'u da tarafsız sahada olmak üzere bu maçlarda 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 729 gol attı, kalesinde 806 gol gördü.

A Milli Takım, bugüne kadar 87 farklı ülke milli takımıyla mücadele etti. Milliler, 555 karşılaşmanın 477'sini Avrupalılarla, 30'unu Asyalılarla, 23'ünü Amerikalılarla, 22'sini Afrikalılarla, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

ANTALYA MİLLİ TAKIMA YARIYOR

A Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyeti'ni konuk edeceği Antalya'da, yapımı 2015'te tamamlanan statta daha önce 2'si resmi olmak üzere 6 maça çıktı. Ay-yıldızlı ekip, bu 6 karşılaşmadan 4'ünü kazandı, birini kaybetti, birinde de eşitliği bozamadı.

Milli takım, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 12 Kasım 2016'da Antalya Stadı'nda ağırladığı Kosova'yı ve 24 Mart 2017'de de Finlandiya'yı 2-0'lık sonuçlarla mağlup etti.

A Milli Futbol Takımı, özel maçlarda 24 Mart 2016'da İsveç'i 2-1, 29 Mayıs 2016'da Karadağ'ı 1-0 mağlup ederken, 31 Ağustos 2016'da ise Rusya ile golsüz berabere kaldı. Milliler, Antalya Stadı'ndaki tek yenilgisini ise özel maçta 13 Kasım 2017'de Arnavutluk'a karşı 3-2'lik sonuçla aldı.


Mircea Lucescu'nun Milli Takım açıklaması


Maç öncesinde basın toplantısında konuşan Mircea Lucescu, genç oyuncularla iyi bir çekirdek kadro oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Lucescu, Avrupa'da forma giyen milli futbolcular Cenk Tosun, Cengiz Ünder ve Enes Ünal'ın takımlarındaki yükselen performansı ile ilgili soru üzerine, şöyle konuştu:

"Hepsi de becerikli, iyi oyuncular. Büyük yetenekli oyuncuların yanında oynuyorlar. Bu durum, milli takıma da katkı sağlıyor. Gençlerle iyi bir çekirdek kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Bu becerikli oyuncularla kazanan bir ekip oluşturmayı hedefliyoruz. Ne yazık ki bu sefer Emre Mor bizimle olamıyor. 38 derece ateşi var. Cengiz Ünder de dün antrenmanda bir sakatlık yaşadı. Türk Milli Takımı'nın geleceğini sağlayacak genç oyuncular var. Hepsi beraber oynayacak. Bu da iyi olacak. Takımdaki herkes iyi oyuncu. Umut ediyorum ki inanarak bir şeyi başaracağız ve daha iyiye gideceğiz."


Türkiye - İrlanda Cumhuriyeti ilk 11'ler


Türkiye (Muhtemel): Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Çağlar Söyüncü, Hasan Ali, Okay Yokuşlu, Mehmet Topal, Yunus Mallı, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Enes Ünal.

İrlanda Cumhuriyeti (Muhtemel): Rob Elliot, Seamus Coleman, Declan Rice, Duff, Kevin Long, Harry Arter, Jeff Hendrick, James McClean, Liam Kelly, Shane Long, Hogan


Türkiye - İrlanda maçı ne zaman? Canlı Skor


A Milli Futbol Takımımız 23 Mart Cuma akşamı Antalya'da İrlanda Cumhuriyeti ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. 33 bin kişilik Antalya Stadı'ndaki müsabaka saat 20.30'da başlayacak ve TRTSpor'dan naklen yayınlanacak. Öte yandan Türkiye - İrlanda Cumhuriyeti maçı canlı skor takibini FutbolArena sayfalarından da yapabilirsiniz.

TÜRKİYE - İRLANDA CUMHURİYETİ CANLI SKOR

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER