Türkiye - Arnavutluk maçında Yılmaz Vural çıldırdı: "Ben olsam tek tek hepsini..."

Türkiye - Arnavutluk maçını yorumlayan Yılmaz Vural canlı yayında ilk yarıdaki kötü performansın üzerine isyan etti. 

FutbolArena - Türkiye A Milli Takım hazırlık maçında Antalya'da Arnavutluk ile karşı karşıya geldi. Fox TV'de yayınlanan müsabakayı Melih Gümüşbıçak anlatırken, yorumcu koltuğunda oturan Yılmaz Vural ise peş peşe gelen Arnavutluk gollerinin ardından canlı yayında adeta futbolculara isyan etti.


Türkiye - Arnavutluk Yılmaz Vural FOX TV


Arnavutluk, A Milli takımımız karşısında 24 ve 39. dakikalarında Sadiku'nun gollerüyle 2-0 öne geçerken, 42. dakikada ise Memushaj kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu esnada Serdar Aziz de sarı kart gösterirken Yılmaz Vural Serdar'a, "Senin ne işin var orada? Yapmayın bunları çocuklar, ne gerek var." diye sitem etti.

"TOPA NİYE BAKIYORSUNUZ?"

Arnavutluk'un peş peş gollerinin ardından futbolcuların oyun anlayışı ve pozisyon almasına tepki gösteren Yılmaz Vural, "Bak orada topa bakıyorsunuz ama adam arkada. Hep yanlış duruş. Senin işin adamla ama topa daklanmışın. Yapmayın çocuklar. Niye bakarsınız topa? Adam orada. Barış? Neredesin oğlum? Hep yapıyoruz bunu, hep hep!" diye sitem etti.

"GERİ KOŞULARDAN NEFRET EDİYORUM"

Yılmaz Vural maçın oynandığı sırada futbolcuları kez geri koşmaları yönünde tepki gösterirken, "Mantalite yanlış. Geri koşular futbolda en çok nefret ettiğim durumdur. Adam önde, senin ne işin var geride?" dedi.

DEVRE ARASI: "BEN OLSAM TEK TEK HEPSİNİ HAŞLARIM"

Arnavutluk'un 42. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen hala hücum etmesi ve milli takımın 8 kişiyle kendi yarı sahasında olmasına isyan eden Yılmaz Vural, "Rakip 10 kişi ve biz 8 kişi kendi yarı sahamızdayız. Çıksanıza önde! Yani olur mu böyle bir şey? "Ben hocanın yerinde olsam bu oyuncuları soyunma odasında tek tek haşlarım. Böyle bir dinamizm olmaz." diye konuştu.

Ay Yıldızlı takımla ilgili tüm gelişmelere Milli Takım Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER