Tuğçe Kazaz, Donald Trump - Vladimir Putin yorumuyla olay yarattı

Eski manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabından Donald Trump - Vladimir Putin çatışması hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

FutbolArena - ABD ile Rusya'yı karşı karşıya getiren Donald Trump - Vladimir Putin atışması eski manken ve oyuncu Tuğçe Kazaz'ın çarpıcı tespitleriyle başka bir boyuta taşındı. Tarafların ortak menfaatte olduğunu iddia eden Tuğçe Kazaz, bu polemikte Donald Trump ile Vladimir Putin'in ödeştiğini söyledi. Tuğçe Kazaz'ın yorumları sosyal medyada olay yaratırken, Trump'ın son olarak "Rusya hazır olsun, Suriye'ye akıllı füzelerimizi gönderiyoruz" açıklaması dünyadaki gerginliği tırmandırdı.

Tuğçe Kazaz'ın Donald Trump - Vladimir Putin tweetleri


Son dönemde siyaset yorumlarıyla dikkat çeken Tuğçe Kazaz, sosyal medyadaki açıklamasında, "Rus diplomatlarının Batı dünyası ve özellikle ABD tarafından sınırdışı edilmesi ve Trump'ın devam eden tutumu, seçime giren Putin'e yaptığı çok büyük bir jest. Bu olay, Rus milliyetçileri üzerindeki etkisini seçimlerde gösterdi. Böylece ABD seçimlerinde Putin'in desteğini aldığı iddia edilen Trump hem bu algıyı yıktı hem de Putin ile ödeşmiş oldu. Yani bir taşla iki kuş vurdular. Kısacası; ABD ve Rusya sözde çatışsalar da özde ortak menfaatleri birdir. O nedenle şimdilerde müttefik olarak algıladığımız Rusya ile ilerleyen süreçte karşı karşıya gelmemiz, hatta olası bir savaşa girmemiz çok yüksek bir ihtimal. Onun için dikkat etmekte fayda var." ifadelerini kullandı.

Tüm Aktüel Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER