Ünlü spor spikeri kovuldu

Habertürk Tv spor spikeri Fatma Karaağaç Bylock kullandığı için kovulduFutbolArena - Türk medyası ve spor camiasında Fetö soruşturmaları devam ediyor. Bu kapsamda medyada çalışan ve Bylock kullandığı tespit edilen gazetecilere yenileri eklendi. Medya kurumlarına gönderilen yeni listelerde isimleri olanlar teker teker işten atıldılar. En son işinden atılan isim ise Habertürk Tv’de spor spikeri olarak görev yapan Fatma Karaağaç oldu. Ünlü spiker hakkındaki iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yayınladı.

1
Alınan bilgilere göre Fatma Karaağaç’ın telefonunda Bylock olduğu gerekçesiyle Habertürk yönetimi Karaağaç ile yollarını ayırma kararı aldı.
2
Bu gelişmelerin arkasından Karaağaç’ın gözaltına alınmadığı bilgisine ulaşıldı.
3
Ayrıca Yenişafak ve Star’da da Fetö soruşturmaları kapsamında işten atılanlar olduğu belirtildi.
4
Yeni Şafak’tan 2, Star’dan ise 6 gazetecinin işine Bylock kullandıkları gerekçesiyle son verildiği öğrenildi.
5
Habertürk TV’de spor spikeri olarak görev yapan Fatma Karaağaç, Bylock kullandığı gerekçesiyle işine son verildi. Ünlü spiker ardından sosyal medyadan şu mesajı yayınladı.
6
Karaağaç,Twitter hesabından ’Cevap veremeyeceğim hiçbir soru yok.Mahsumiyet karinesini unutmayalım.Laik Türkiye Cumhuriyeti’nin sadık evladı olmaya devam edeceğim.’ mesajını paylaştı.
7
8
9
10
11

Futbolarena anasayfasından devam...