Tuba Ünsal, Mirgün Cabas ile boşanıyor mu? Açıkladı... (Tuba Ünsal kimdir?)

Tuba Ünsal ve Mirgün Cabas çifti boşanıyor mu? Tuba Ünsal uzun süredir birlikte olduğu eşi Mirgün Cabas ile boşanacakları iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Tuba Ünsal, Mirgün Cabas ile boşanacakları yönündeki iddiaları doğruladı.

FutbolArena - Uzun süredir birlikte olan Tuba Ünsal ve Mirgün Cabas çiftinin ayrılacağı dedikoduları ortalıkta dolaşıyordu. Tuba Ünsal eşi Mirgün Cabas ile boşanacağı dedikoduları hakkında ilk kez konuştu.

Sinema ve dizi oyuncusu Tuba Ünsal eşi Mirgün Cabas ile ayrılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi. Prodüktör ve oyuncu olarak yazdığı 'Kürk Mantolu Madonna' Berlin Türk Tiyatro Festivali'ne katılacak. Festival öncesinde açıklamalarda bulunan Tuba Ünsal ayrılık dedikodularını bir nevi doğruladı.

''BAZI SORUNLARIMIZ VAR''

''Evlilikte engebeli yollar olabilir. Biz de engebeli yoldan geçiyoruz. Evlenirken nasıl herkese haber verdiysek boşanırken de veririz. Benim bazı sorunlarım var ama eşime aşığım. O yüzden bir şeyleri kurtarmak için çabalıyorum. Ayrılsak bile arkadaş kalırız.''


Tuba Ünsal kimdir?


Tuba Ünsal, 7 Aralık 1981 tarihinde Denizli'de doğmuştur. Annesi el sanatları öğretmeni, babası asker. Malatya'da yaşayan Ebru adında evli bir ablası var. İlkokulu Vize, Kırklareli'de okudu, ortaokulu Şanlıurfa'da okudu. Liseye ise İzmir'de başlayıp bitirdi. Lisedeyken voleybol takımında ve tiyatro kulübündeydi. Üniversiteye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü'nde başladı. Birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimini tamamladı.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER