Trabzonspor'un yeni transferi Emmanuel Mas, Türkiye'ye geldi

Emmanuel Mas yaklaşık 12 saatlik uçuşun ardından İstanbul'a indi.

FutbolArena - Trabzonspor'un transfer gündeminde olanMas Türkiye'ye geldi. Bordo Mavililer'in büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ve Türkiye'ye çağırdığı Emmanuel Mas yaklaşık 12 saatlik uçuşun ardından İstanbul'a indi.

Trabzonspor, Emmanuel Mas'ı transfer etti mi?


Arjantinli futbolcu, Türkiye'ye gelmeden önce Colman'dan bilgi aldığını ve olumu görüşlerinin tercihinde etkili olduğunu vurguladı.

Atatürk Havalimanı'na iniş yapan Mas'ın, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra transferinin resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Trabzonspor'un yeni transferi Emmanuel Mas, Türkiye yolculuğu öncesinde verdiği röpörtajda Türkiye hakkında Colman ile konuştuğunu belirtti.

'COLMAN VE BELLUSCHİ İLE KONUŞTUM'

Emmanuel Mas, Arjantin basınına yaptığı açıklamada "Şahsen benim için güzel bir deneyim olacak. Sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacağım. Çok mutluyum. Colman ve Fernando Belluschi bana Türkiye Ligi'nde güçlü bir rekabetin olduğunu söyledi." ifadelerini kullandı.

BONSERVİS BEDELİ

Portekiz basını Zero Zero'nun haberine göre Trabzonspor,Arjantin Ligi'nde San Lorenzo forması giyen sol bek oyuncusu Emmanuel Mas'ın transferini 2 Milyon Euro bonservis bedeliyle bitirdi. Trabzonspor'un oyuncunun sonraki satışından %15 pay vermeyi taahüt ederek transferi sonuçlandırdığı aktarıldı.

2013 yılından beri San Lorenzo'da forma giyen 27 yaşındaki sol bek oyuncusu Emmanuel Mas, bu sezon forma giydiği 12 maçta 1 asist üretti.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un anlaşma sağladığı Emmanuel Mas, Serdar Taşçı ve Joao Pereira'nın bugün Antalya kampına katılacağı ifade edildi.

JOAO PEREİRA KAP'A BİLDİRİLDİ

Trabzonspor, Sporting Lizbon'un 32 yaşındaki sağ beki Joao Pereira'nın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi:

"Serbest statüdeki profesyonel futbolcu Joao Pedro Da Silva Pereira 'nın Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla."

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri