Trabzonspor'un yeni golcüsü Hyun-Jun Suk geliyor
Trabzonspor'un yeni transferi Güney Koreli forveti Hyun-Jun Suk, Rio Olimpiyatları'na veda etti. Kısa süre sonra takıma katılacak.
FutbolArena – Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor yeni sezon öncesinde kadrosunda büyük bir revizyona gitti. Birçok isimle yollarını ayıran bordo-mavililer, oldukça fazla sayıda transfer yaptı.
Trabzonspor'un büyük umutlarla kadrosuna kattığı isimlerden birisi de Hyun-jun Suk'tu. Porto'dan 1 yıllığına kiralanan 25 yaşındaki forvet oyuncusu, Güney Kore Milli Takımı'yla Rio Olimpiyatları'na katıldığı için Trabzonspor kampına katılmadı. Bu süreçte bordo-mavili ekibin oynadığı hazırlık maçlarında takımın santrfor eksikliği ciddi şekilde görüldü. Satış listesinde olan Cardozo'yu hiç oynatmayan, N'Doye'a da fazla süre vermeyen Ersun Yanal'ın takımında Hyun-jun Suk'un geri dönüşü büyük bir merakla bekleniyordu. Suk'un da formasını giydiği Güney Kore Milli Takımı, Olimpiyatlar'da çeyrek finalde Honduras'a sürpriz şekilde 1-0 mağlup olarak elendi.
TRABZONSPOR GOLCÜSÜNE KAVUŞUYOR
Kısa süre sonra Trabzon şehrine gelmesi beklenen Suk'un transferi için bordo-mavili kulüp, Porto'ya 750 bin Euro'luk kiralama bedeli ödedi. 25 yaşındaki futbolcunun kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmuyor çünkü Portekiz kulübü, Suk'un bonservisi için 15 milyon Euro talep etti.