Yusuf Yazıcı'dan Mesut Özil'e teşekkür

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı kendisinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan Arsenal'in Dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'e teşekkür etti.

FutbolArena - Arsenal'de forma giyen Mesut Özil geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı'nın doğum gününü kutlamıştı. Yusuf Yazıcı ise Mesut Özil'e bu davranışı için teşekkür etti.


Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'dan Mesut Özil'e teşekkür


Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı kendisinin doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan Arsenal'in Dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil'e teşekkür etti. Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, Yusuf Yazıcı, Mesut Özil'e teşekkür ederek "Senin gibi olabilmek için çok daha fazla çalışmam gerektiğini biliyorum" dedi.

''MESUT ÖZİL OLMAK KOLAY DEĞİL...''

Yusuf Yazıcı, "Mesut olmak kolay değil, senin gibi olabilmek için çok daha fazla çalışmam gerektiğini biliyorum. Hayallerimin peşinden mutlaka gideceğim. Trabzonspor'da ve A Milli Takım'da oynamak en büyük hayalimdi. Başka hayallerim de var. Hepsini yavaş yavaş yapacağım, söz veriyorum" diyerek Mesut'a yanıt verdi.


Mesut Özil, Yusuf Yazıcı'ya ne demişti?


Özil'in doğum günü mesajında Yusuf Yazıcı'yı kutlarken, "Türk futbolunun en büyük yeteneklerinden biri" tabirini kullanması dikkat çekti. Özil mesajında ayrıca, "Hayallerinin peşinden koş ve kendine inanmaktan asla vazgeçme" tavsiyesinde bulunmuştu.

Bordo Mavili takımla ilgili tüm gelişmelere Trabzonspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.


Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri