Vahid Amiri, Trabzonspor'da (Vahid Amiri kimdir, nasıl bir futbolcu?)

Trabzonspor'un yeni transferi Vahid Amiri mi oldu? Trabzonspor'un transfer gündeminde bulunan İranlı sol kanat oyuncusu Vahid Amiri kimdir, nasıl bir futbolcu? Vahid Amiri hangi pozisyonda forma giyiyor. Vahid Amiri rehberi haberimizde.

FutbolArena - Trabzonspor Transfer çalışmaları kapsamında gündemine aldığı İran Milli Takımı sol kanat oyuncusu Vahid Amiri'i almıştı. Trabzonspor, Vahid Amiri'yi transfer etti mi? Trabzonspor'un gündeminde bulunan Vahid Amiri kimdir, nasıl bir oyuncu? Trabzonspor'un Vahid Amiri transferi ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.


Trabzonspor, Vahid Amiri'yi transfer etti mi? (Vahid Amiri nasıl bir oyuncu?)


A Spor ekranlarında son dakika geçilen bilgiye göre Trabzonspor, İran Milli Takımı sol kanat oyuncusu Vahid Amiri'yi transfer etti. Trabzonspor'un yeni transferi olduğu iddia edilen Vahid Amiri için yarın saat 11:00'da imza töreni düzenleneceği belirtildi. Trabzonspor'un yeni transferi Vahid Amiri nasıl bir futbolcj? Vahid Amiri'yi sizler için araştırdık.

Vahid Amiri kimdir, kaç yaşında?


Vahid Amiri, futbola ülkesinde Datis Lorestan takımında başladı. 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu sırasıyla Kowsar Korestan, Ghar Zagros, Naft ve Persepolis takımlarında forma giydi. Vahid Amiri, İran Milli Takımı'nda da 38 maçta 1 gol attı. Vahid Amiri, 2018 Dünya Kupası'nda İran Milli Takımı ile Fas, İspanya ve Portekiz maçlarında 90 dakika süre almıştı.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da

VAHİD AMİRİ GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri