Ünal Karaman'dan istifa yanıtı! Trabzonspor'da şaşırtan iddia

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, Kayserispor maçından sonra istifa edeceği iddialarına basın toplantısında tepki gösterdi.

FutbolArena - Trabzonspor, Süper Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Kayserispor'u 6-2 mağlup etti. Teknik direktör Ünal Karaman'ın maç sonu istifa edeceği iddiaları kulislerde konuşulurken, tecrübeli çalıştırıcı basın toplantısında bu söylentilere tepki gösterdi. Ünal Karaman, "Böyle bir düşünce olursa benden net şekilde duyarsınız" ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman, Trabzonspor'dan istifa mı edecek?


"Bir basın toplantısı yapmayı planlıyordum ancak bunu erteledik. İlerleyen günlerde bir toplantı yapıp ilk yarıyı değerlendireceğim. Bir basın toplantısı yaparsak paylaşımlar yaparız. Kamuoyu özelinde dedikodu farklı algılanıyor. Başkan bey ve yönetim kurulunun çalışma arkadaşlarımın lüksü varsa teknik direktöründe var. Oyuncularla bile vedalaşırlarsa aynı şeyleri söyleriz yarın farklı bir şekilde karşımıza çıkabilir. Sonuçta seyahat ediliyor yola gidiliyor. Böyle bir tavır düşünce olurda benden net bir şekilde duyarsınız. Bize iş veren insanlarla konuşulacak konulardır."

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri