Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? (Trabzonspor - Alanyaspor maçı hangi gün?)

Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor mücadele edecek. Peki Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor maçı oynanacak. Kupanın sahibinin belli olacağı dev maç öncesi Türkiye Kupası finali ne zaman, Türkiye Kupası finali nerede, Türkiye Kupası finali hangi şehirde ve Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor finali hangi gün? gibi araştırmalar yapılıyor. Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor finalini heyecanla bekleyen futbol tutkunları için haberimizi hazırladık.

Ziraat Türkiye Kupası final tarihi


Türkiye Futbol Federasyonu, koronavirüs arasından önce Ziraat Türkiye Kupası finalinin tarihini ve yerini açıklamıştı. Türkiye Kupası final tarihi, aynı stadyumda Şampiyonlar Ligi finalinin de oynanacak olması nedeniyle geriye çekilmişti.

Ziraat Türkiye Kupası finalinin 5 Mayıs 2020 Pazar günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanması planlanıyordu. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu, Mart ayındaki pandemi önlemleri kapsamında Türkiye Kupası için belirlenen maç takvimini erteledi

TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NE ZAMAN OYNANACAK?

Yarı final maç takvimi açıklamasında final tarihine yer vermeyen TFF, yakın zamanda Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor maçının oynanacağı günü resmi siteden ilan edecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak 58. Ziraat Türkiye Kupası finalinin tarihi ve saati daha sonra belli olacak.

Trabzonspor yarı finalde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi toplamda 5-2 mağlup ederek finale ilk yükselen takım olmuştu. Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Antalyaspor'u 1-0'lık galibiyetinin rövanşında 4-0 yenerek Trabzonspor'un rakibi oldu.

Son dakika Türkiye Kupası Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri