TS Transfer: Trabzonspor Matus Bero'yu Vitesse'e satıyor! KAP açıklaması

Trabzonspor, Slovak futbolcusu Matus Bero'yu Vitesse'ye satmak için girişimlere başladığını KAP'a bildirdi.

FutbolArena - Trabzonspor, 2 sezon önce Trencin kulübünden 2.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Slovak futbolcu Matus Bero'nun Vittesse kulübüne satışı için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Trabzonspor transfer haberleri FutbolArena'da!


Trabzonspor Transfer Haberleri: Matus Bero KAP açıklaması (3 Temmuz 2018 Salı)


Trabzonspor'un Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Matus Bero'nun, Vitesse kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur. Saygılarımızla." ifadelerine yer verildi. İşte o açıklamanın metni...


Matus Bero kimdir? Bero kaç yaşında? Golleri ve asistleri


Trabzonspor'a 2016 yılının Mayıs ayında katılan Matus Bero ilk sezonunda oynadığı 32 maçta 3 gol atarken 2 de asist yaptı. Martus Bero bu sezonsa 15'i lig olmak üzere 19 maçta oynadı ve ligde 1 gol attı, kupada da 4 asist yaptı. Matus Bero'nun 2020 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Süper Lig'in en çok faul yapan futbolcusu


Opta'nın verilerine göre Süper Lig'de en az 10 maça çıkmış futbolcular arasında 90 dakika başına en çok faul yapan ismi mercek altına aldık. Bu konuda Trabzonspor'un genç oyuncusu Matus Bero öne çıkan isim oldu.

Matus Bero 90 dakika başına ortalama 4.3 faul ile oynarken bu konuda diğer futbolculara fark atmış durumda. Bero'dan sonra en çok faul yapan isimse Akhisarspor'un forveti Muğdat Çelik. Muğdat kısa boyuna rağmen rakiplerine çok faul yapan bir futbolcu olarak dikkat çekiyor. Muğdat 90 dakika başına 3.4 faul yaparken onu 3.3 faul ile Gençlerbirliği'nden Milinkovic takip ediyor. Milinkovic'ten sonra 3.2 faul ile bir başka Gençlerbirliğili Elvis Manu gelirken, Fenerbahçe'den Jose Fernandao ve Kasımpaşa'dan Rangel'in de 3.2 faul ortalaması bulunuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri