Trabzonspor'un, Yeni Malatyaspor maçında Burak Yılmaz'ı çıldırtan skandal karar

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının ikinci yarısında Burak Yılmaz ve bordo mavili taraftarların tepkisini çeken hakem hatası yaşandı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 9. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçının 54. dakikasında Burak Yılmaz için kalkan ofsayt bayrağına yıldız futbolcu tepki gösterdi. Yayıncı kuruluş pozisyonun tekrarını gösterdiğinde ise Burak Yılmaz'ın kendi yarı sahasında olduğu göründü ve kalkan bu bayrak büyük bir hata olarak kayıtlara geçti.


Yeni Malatyaspor - Trabzonspor Burak Yılmaz'ın ofsayt pozisyonu


Spor Toto Süper Lig 9. haftasında Trabzonspor yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde ilk maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. 31. dakikada Sosa'nın atılmasıyla 10 kişi kalan bordo mavililer, 45+2'de Okay'ın kendi kalesine attığı golle 1-0 yenik duruma düştü.



(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)

Maçın ikinci yarısındaki bir pozisyona ise Trabzonspor taraftarları ve sahadaki Burak Yılmaz tepki gösterdi. Ani gelişen Trabzonspor atağında rakip savunmanın arkasına sarkan Burak Yılmaz için kalkan ofsayt bayrağı, yayıncı kuruluşun gösterdiği tekrarın ardından hatalı ve Burak'ın kendi sahasında olduğu göründü.

BURAK YILMAZ SINIRDA OLDUĞU İÇİN...

Öte yandan ligde önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray maçı öncesinde sarı kart sınırında olan Burak Yılmaz, karara çok şaşırmasına rağmen kart görmemek için yoğun bir itirazda bulunmadı.

Bordo Mavili takımla ilgili tüm gelişmelere Trabzonspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri