Trabzonspor'un golcüleri Avrupa'da zirveye çıktı

Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak. Bordo-Mavili takımın golcüleri Burak Yılmaz, Hugo Rodallega ve N'Doye Avrupa'nın en iyisi olmayı başardı.

FutbolArena - Trabzonspor, Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. Trabzonspor'un bu sezonki golcü futbolcuları Burak Yılmaz, Hugo Rodallega, Dame N'Doye attıkları gollerle Avrupa'nın zirvesine oturdu.

Trabzonspor'da bu 3'lü toplamda 18 gol atarak önemli bir başarıya imza attı.

Trabzonspor'un bu sezonki en golcü futbolcuları


Fanatik'in derlediği habere göre, Burak Yılmaz, Hugo Rodallega ve N'Doye üçlüsü, bu sezon forma giydikleri toplam bin 336 dakikada 18 gol atmayı başardı ve 74.2 dakikada bir ağları sarstı. Bu istatistikte ilk sırada yer alan Karadeniz temsilcisini, bin 206 dakikada 14 gol bulan ve 90.5 dakikada bir filelere topu bırakan İnter'in forvetleri İcardi, Eder, Karamoh takip etti.

Trabzonspor'un deplasmanda kazandığı son lig maçı


Rakip sahalarda geçtiğimiz sezonla birlikte 220 gündür kazanamayan Trabzonspor, en son galibiyetini 2016-2017 sezonunun 28. haftasında oynanan Antalyaspor maçında elde etti. Söz konusu dönemde Akdeniz temsilcisini 3-0 ile geçen Trabzonspor, bu maçın ardından ligde dış saha galibiyeti elde edemedi. Ersun Yanal'ın takımdan gönderilmesinden sonra takımın başına geçen Rıza Çalımbay, ilk deplasmanda galibiyetini almak için saha kenarında memleketinin takımına karşı taktik savaşı verecek.

Bordo Mavili takımla ilgili tüm gelişmelere Trabzonspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri