Trabzonspor'un Fenerbahçe karşı şansı tutmuyor! Burak Yılmaz...

Trabzonspor, Süper Lig'in 19. haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının saatini beklemeye geçerken rakibine karşı son yıllarda üstünlük sağlayamıyor.

FutbolArena Detay - Trabzonspor, Süper Lig'in 19. haftasında evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ev sahibi takımda hedef hem zirve yarışında 3 puan almak hem de Fenerbahçe şanssızlığını kırmak olacak.


Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi yendiği son maç


Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmalardaki son yıllardaki tablosu son derece çarpıcı bir vaziyet aldı. 2010 yılından bu yana rakibini Süper Lig'de yenemeyen Trabzonspor evinde de son zamanlarda Fenerbahçe karşısında iyi bir görüntü vermiyor.


Trabzonspor'un iç sahadaki son Fenerbahçe galibiyeti


Bordo-Mavili takım genel tabloya bakıldığında Fenerbahçe ile iç sahada oynadığı maçlarda 22 galibiyet, 14 beraberlik ve 17 yenilgi aldı. Ancak sol yıllarda bu istatistik Fenerbahçe lehine işliyor. Son 5 iç saha maçında Fenerbahçe 4 galibiyet alırken bu maçlarda Trabzonspor gol dahi atamamıştı. Trabzonspor iç sahadaki son Fenerbahçe galibiyetini ise 23 Ağustos 2008'de 3-2'lik skorla almıştı.

Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan son 16 maçta Trabzonspor sadece 3 gol atabildi. Bu gollerin 2'sini Burak Yılmaz atmıştı. Burak Yılmaz, bu sezonun 2. haftasında oynanan ve 2-2 biten karşılaşmada 2 golü de atan futbolcu olmuştu.

Süper Lig ile ilgili son gelişmelere Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri