Trabzonspor'dan transferde Ndiaye sürprizi! İngilizler açıkladı

Trabzonspor'un Stoke City'den ayrılması beklenen Badou Ndiaye ile ilgilendiği iddia edildi. İngiliz basını Galatasaray ve Beşiktaş'ın da devrede olduğunu yazdı.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'dan ayrılarak Stoke City'e geri dönen Badou Ndiaye için Trabzonspor iddiası ortaya atıldı. İngiliz basını Trabzonspor'un Ocak ayı öncesi Badou Ndiaye'yi transfer gündemine aldığını yazarken, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da devrede olduğu bildirildi.

Badou Ndiaye Trabzonspor'a transfer olacak mı?


The Telegraph'ın haberine göre Stoke City mali sıkıntılar nedeniyle Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye'yi göndermek istiyor. Trabzonspor'un Ndiaye ile yakından ilgilendiği ifade edilirken, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer yarışında olduğu öne sürüldü.

HAFTADA 35 BİN POUND KAZANIYOR

Stoke City haftada 35 bin pound kazanan Senegalli futbolcunun yanı sıra birçok isimle yollarını ayırarak ekonomisini rahatlatmayı amaçlıyor. Trabzonspor'un Badou Ndiaye transferinde mutlu sona yakın olduğu belirtiliyor. Stoke City'den ayrılması beklenen diğer oyuncuların Peter Etebo, Nick Powell, Joe Allen ve Bruno Martins Indi olduu vurgulanıyor.

29 yaşındaki futbolcu bu sezon İngiltere Championship'te 13 maçta forma şansı buldu. Geçen sezon Galatasaray'ın kiralandığı Ndiaye performansı nedeniyle eleştirilere konu olmuş ve sezon sonu Stoke City'e geri gönderilmişti.

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri