Trabzonspor'dan Meksikalı stoper Salcedo için teklif

Trabzonspor, Meksika'nın Tigres takımında forma giyen Carlos Salcedo'yu transfer etmek için teklifte bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Meksika'nın Tigres takımında forma giyen Carlos Salcedo'ya transfer teklifinde bulundu.

Meksika basını, Trabzonspor'un Carlos Salcedo'yu transfer etmek için satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifinde bulunduğunu yazdı. Tigres yönetimi ise oyuncuyu kiralık değil, bonservisiyle vermek istiyor.

SALCEDO AVRUPA'YA GERİ DÖNMEK İSTİYOR

Avrupa'da daha önce Fiorentina ve Franfurt takımlarının formalarını giyen Salcedo ise yeniden dönmeye sıcak bakıyor. Trabzonspor yönetimi ise satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifi üzerinde Tigres'i ikna etmek için temaslarını sürdürüyor. Önümüzdeki saatlerde transferle ilgili somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.


Carlos Salcedo kimdir?


Carlos Salcedo26 yaşında ve stoper mevkinde görev yapıyor. 2019 yılında Frankfurt'tan 8 milyon ero bedelle Tigres'e transfer olan Carlos Salcedo daha önce Avrupa'da Fiorentina takımında da forma giymişti. Transfermarkt'ta güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan Salcedo'nun kulübü Tigres ile 2022'ye kadar sözleşmesi sürüyor.

Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri