Trabzonspor'da transferde gündem Badou Ndiaye

Trabzonspor, Osmanlıspor'un başarılı futbolcusu Badou Ndiaye için transfer çalışması başlattı.

FutbolArena - Trabzonspor'da transfer çalışmaları belirlenen mevkilerde sürerken orta alana Badou Ndiaye ismi bir kez daha gündeme geldi.

Fanatik'te yer alan habere göre, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Badou Ndiaye'yi ısrarla istediği belirtildi.

Trabzonspor, Badou Ndiaye transferinde ne durumda?


Trabzonspor'un ligde iddiası kalmayan Osmanlıspor'un Senegalli golcüsü Badou Ndiaye için başkent ekibiyle görüşürken bir takas formülü de sundu.

Bordo-Mavili takım, Başkent ekibinde kiralık oynayan Aykut Demir'i daha önce öneren Karadeniz ekibi, ona ek olarak genç Yusuf Erdoğan'ı da teklif etti. Hamza Hamzaoğlu'nun ekibi ise Trabzonsporlu yöneticilerden süre istedi.

Badou Ndiaye kimdir? Badou Ndiaye'nin attığı goller - Badou Ndiaye wikipedia


1990 doğumlu Badou Ndiaye, Dakar'da doğdu. Subay ve bilim öğretmeni oğlu olarak Diamalaye'de büyüdü. 2012 yılında kiralık olarak Bodø / Glimt takımına transfer oldu. Bærum 2013 sezonunda Bodø / Glimt ile sözleşme imzaladı. Adeccoligaen 2013 en iyi oyuncusu ödülünü kazandı. 5 Ağustos 2015 de Osmanlıspor transfer oldu

Badou Ndiaye transfermarkt değer


Geçen sezon geldiği Osmanlıspor'da tüm dikkatleri üzerine çeken Senegalli oyuncu Badou Ndiaye, 33 maçta forma giymiş ve 11 gol atmıştı. Bu sezon da 23 maçta 6 gol atan Ndiaye'nin Osmanlıspor ile 1 senelik daha sözleşmesi bulunuyor.

Badou Ndiaye'nin transfermarkt değeri ise 6 milyon Euro

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri