Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'ın transfer beklentisi

Trabzonspor'un ikinci transfer döneminde izleyeceği rota cuma günü Başkan Muharrem Usta ile Teknik Direktör Rıza Çalımbay arasında yüzyüze gerçekleştirilecek toplantıda şekillenecek.

FutbolArena - Trabzonspor'da ara transfer dönemi öncesi yönetimin stratejisi belli olurken Rıza Çalımbay'ın beklentisi yüksek. Bilindiği gibi son dönemde transfer konusunda Muharrem Usta'nın söylemleriyle, Çalımbay'ın beklentilerinin arasında bir tezat olduğu görüşü kamuoyuna yansımıştı.


Trabzonspor devre arasında transfer yapacak mı?


Usta, transfer döneminde az hareketlilik yaşanacağını söylerken, Çalımbay önce 1-2 olan beklentisini, Karabük maçı sonrasında 3-4'e kadar yükseltmişti.

Rıza Çalımbay'ın, "Kulübün ekonomik durumu el vermiyorsa transfer yaptırmam" söyleminin ardından değiştirdiği tavrının Usta'dan kaynaklanıp kaynaklanmadığı yapılacak toplantının ardından netlik kazanacak.

Bordo Mavili camiada ikilinin görüşmesinde kimin kimi ikna edeceği merakla bekleniyor.

NURİ ALBAYRAK'IN ALACAĞI DÜŞTÜ

Öte yandanTrabzonspor'un son genel kurulunda dağıtılan mali tablolarda eski başkan Nuri Albayrak'ın kulüp hesaplarında yer alan alacağının düştüğü görüldü Albayrak'ın önceki dönemlerden 3 milyon 57 bin TL. olarak gelen alacağı yeni raporda 1 milyon 258 bin TL. olarak aktarıldı.

Kulüp yetkilileri Albayrak, Şenol Güneş Stadı'nda aldığı locanın karşılığı alacağından 1.8 milyon TL. 'ye sayıldı.

Yönetim kurulunun önümüzdeki olağan genel kurula kadar Albayrak'ın alacağını sıfırlaması bekleniyor.


Trabzonspor ile ilgili son dakika gelişmelerine Trabzonspor Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri