Trabzonspor'da Olcay Şahan affedildi

Trabzonspor yönetimiyle Olcay Şahan'ın ağabeyi olan menajeri Osman Şahan ile yapılan görüşmede son aşamaya gelinmişti. Tecrübeli futbolcunun indirimi kabul etmesinin ardından affedildiği açıklandı.

FutbolArena - Trabzonspor'da sıcak gelişme! Olcay Şahan'ın menajeriyle yönetim arasında gerçekleşen görüşmenin ardından tecrübeli futbolcunun maaşında indirime gitmeyi kabul ettiği öğrenildi. Yapılan görüşmeler sonucunda uzun süredir kadro dışı kalan Olcay Şahan affedildi.


Trabzonspor Haberleri: Olcay Şahan Trabzonspor'da kalacak mı?


Trabzonspor'da Olcay Şahan, maaşında indirime gitmeyi kabul etti. Bordo mavili yönetim ile Olcay'ın menajeri olan ağabeyi Osman Şahan arasındaki görüşmeler sonucunda Olcay Şahan, Bordo mavili yönetimin teklif ettiği indirimi kabul etmişti.

OLCAY ŞAHAN'DAN PAYLAŞIM GELDİ

Trabzonspor'da Olcay Şahan yeniden kadroya dahil edildiğini duyurdu ve kırdığı insanlardan özür diledi.



ÜNAL KARAMAN NE DEDİ?

''Olcay Şahan ile kavga etmişiz. Okudukça utanıyorum. Benim kişisel olarak ne gibi sorunum olabilir? Trabzonspor'un doğruları vardır bizde bu doğrular üzerinden hareket ederiz. Her oyuncumuz bizim için değerlidir. Hepsi Trabzonspor'a hizmet etmek zorunda. Kişisel hiçbir sorunumuz olmadı oyuncularımız ile. Kimseye ayrıcalık tanımayız. Kendisi ile disiplin anlamında bir sorun yaşadık. Affedilme konusunda ise henüz net bir gelişme yok, olursa açıklarız. Kimseyi yabancı oyuncu olarak görmedim. Kimliğinde yerli-yabancı mı yazıyor diye bakmadım.''

AHMET AĞAOĞLU'NDAN KULÜBÜN BORCUYLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA!



Trabzonspor yönetimi yıllık 1,7 milyon euro garanti para alan Olcay Şahan'a, ücretinde indirime gidip 850 bin euro'yu kabul etmesi halinde affedileceğini iletmişti. Bu gelişmenin ardından deneyimli futbolcunun menajeri yönetimle görüşmek için Trabzon'a geldi ve Olcay'ın indirimi kabul etmesinin ardından tecrübeli futbolcu affedildi.

Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri