Trabzonspor'da haciz işlemine tepki

Trabzonspor'da kupalara haciz konulmasına tepkiler devam ediyor.

FutbolArena - Trabzonspor Arşiv ve Müze Kurulu bir açıklama yaparak kupalara icra koyulması konusunu eleştirdi. Açıklamada, "Trabzonspor'un ve Trabzon halkının maddi değerlere sığmayacak kadar kıymetli olan, alınteri ve tertemiz hak ederek kazanılmış kupalarımızın böyle manasız ve kasten yapılmış bir eylem karşısında alet edilmesi kabul edilemez bir cüret olarak görmekteyiz" denildi.

Kurulun açıklaması şöyle:

"Son günlerde yaşanan Trabzonspor'un 6 şampiyonluk kupasına haciz konulması gibi talihsiz bir durum karşısında Arşiv ve Müze Kurulu olarak açıklama yapma gereği duyuyoruz.

Trabzonspor'un ve Trabzon halkının maddi değerlere sığmayacak kadar kıymetli olan, alın teri ve tertemiz hak ederek kazanılmış kupalarımızın böyle manasız ve kasten yapılmış bir eylem karşısında alet edilmesi kabul edilemez bir cüret olarak görmekteyiz.

Bu pervasızlık karşısında sorumlu olanların Trabzon şehrinden değil, kesinlikle Trabzonspor'un büyüklüğünü hazmedemeyen tıpkı 7. şampiyonluğumuzu elimizden almak için yapılanların benzeri gibi dışarıdan olduğuna emin olduğumuz güçlerin derhal tespit edilip kamuoyuna açıklanmalıdır.

50. Yılımızda yine tarih yazmak için hazırlandığımız bu dönemde kulübümüze karşı bu pervasızca saldırılara bütün şehir olarak birlik ve beraberliğimizi her zamankinden daha güçlü ve sabırla kenetlenmeliyiz.

Bu vesile ile bütün Trabzonspor sevdalılarını belki de hiç ziyaret etmedikleri müzemize davet ediyor ve sahip çıkmaları gereken tarihimizi tekrar inceleyip bilinçli bir taraftar zihniyetiyle 50. yılımızda daha coşkulu görmek istiyoruz."

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri