Trabzonspor'da Fred transferinde son durum

Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ederken Fred ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

FutbolArena - Trabzonspor gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo mavili kulüp, 50. yıla özel transferler için yoğun bir şekilde oyuncu isimleri üzerinde fikir alışverişi yapıyor. Trabzonspor'un golcü transferinde düşündüğü isimlerin başındaysa Fred geliyor.

Trabzonspor, Fred'i transfer edecek mi?


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile teknik direktör Ersun Yanal'ın yaptığı transfer zirvesinden Fred ismi çıktı. Bordo mavililerin, Brezilyalı golcü için harekete geçtiği ve gerekli görüşmelere başlayacağı ifade edildi. Trabzonspor'da Fred transferi dışında orta sahaya da takviye için belirlenen isimler üzerinde çalışmaların yapıldığı bildirildi.

Trabzonspor'da gelişen transfer haberleri Trabzonspor Transfer Haberleri sekmesinden takip edebilirsiniz.

Futbolcu Fred kimdir? Fred wikipedia - Fred'in oynadığı takımlar - Fred tranfermarkt


1983 doğumlu Fred, Brezilya Ligi ekiplerinden Atlético Mineiro'da forma giymektedir.[1] Güçlü fiziğe sahip bir oyuncudur. Bu boyla ayaklarına da hakim olduğundan birçok takım için ideal forvettir. Brezilya Millî Futbol Takımı'nda da forma giyen Fred oynadığı 29 maçta 16 gol kaydetmiştir. 1 Agustos 2005 yılında Cruzeiro takımdan Ligue 1 ekiplerinden Lyon'a 15,60 milyon € ücret ile transfer olmuştur.Oynadığı 110 karşılaşmada 40 gol ve 9 asistlik performans göstermiştir.1 Mart 2009 tarihinde Brezilya Série A takımlarından Fluminense'e transfer olmuştur.Bu takımla çıktığı 125 maçta 77 gol ve 20 asistlik performans göstermiştir. Fred transfermarkt verilerine göre 4 milyon Euro piyasa değerine sahip.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri