Trabzonspor'da Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak'tan flaş karar

Trabzonspor'da Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak, sözleşmelerini feshetmek için TFF'ye başvuruda bulundu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de son 3 maçını kazanarak zirve yarışına dahil olan Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak, TFF'ye başvuruda bulundu. 2 futbolcu da alacaklarının ödenmemesi nedeniyle tek taraflı sözleşme feshi için ihtarname gönderdi.

Trabzonspor Haberleri: Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz, Trabzonspor'dan ayrıldı mı?


Trabzonspor'da Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak, alacaklarının ödenmemesinin ardından tek taraflı sözleşme feshi için TFF'ye başvurdu. Her iki futbolcunun da konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonuna ihtarname gönderdiği öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da bu gelişmeyle ilgili olarak, FutbolArena'yı doğrulamış oldu. Ağaoğlu, TRT Spor'da "Burak ve Onur'un toplam alacakları 4 milyon euro. 30 günlük ihbar süreleri var. Başvuruları sürpriz olmadı" diye konuştu.

4 MİLYON EURO ALACAKLARI BULUNUYOR

Trabzonspor'un iki futbolcuya toplamda 4 milyon euroluk ödeme yapması gerekiyor. Bordo mavili kulüp 5 Ocak 2019'a kadar bu parayı ödemediği takdirde iki futbolcu da alacaklarına karşılık bedelsiz olarak takımdan ayrılabilecek.

Her iki futbolcunun da Trabzonspor ile 2020 yılına kadar sözleşmeleri bulunuyor.

"GEREĞİNİ YAPACAĞIZ"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kadro dışı bıraktıkları futbolcular Burak Yılmaz ve Onur Recep Kıvrak'ın alacaklarına yönelik Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurmasına ilişkin, gereken neyse onu yapacaklarını söyledi.

Ağaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki oyuncunun başvurusunun yeni olmadığını belirterek, "Sorun değil. Gereği neyse yapılacak. Bizim için sürpriz olmadı." dedi.

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri