Trabzonspor'da Burak Yılmaz antrenmana katıldı mı?

Trabzonspor, Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

FutbolArena - Trabzonspor, Süper Lig'in 19'uncu haftasında kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trabzonspor, hafta sonu Fenerbahçe ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana izinli Hubocan, hasta olan Dame N'Doye, sakat olan Burak Yılmaz, Mustafa Akbaş ile Novak katılmadı. Bordo mavililer antrenmanda ısınma, pas çalışması ve dayanıklılık koşusu gerçekleştirildi. Antrenman çift kale maçla devam etti. Castillo ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.


Trabzonspor'un Ali Palabıyık karnesi


Ali Palabıyık'ın yönettiği son 6 Fenerbahçe maçında, Sarı-Lacivertliler 5 galibiyet 1 beraberlik elde etti. Palabıyık'ın düdük çaldığı son 6 Trabzonspor maçında ise, Karadeniz ekibi 4 mağlubiyet 2 beraberlik aldı.

Ali Palabıyık ile genel tabloya bakıldığında ise Fenerbahçe, 19 maçta 11 galibiyet aldı, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Trabzonspor ise 36 yaşındaki hakem yönetiminde çıktığı 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.

Son Dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri