Trabzonspor'a Popov'dan şok transfer yanıtı

Trabzonspor'un transfer etmek istediği Spartak Moskova'nın Bulgar yıldızı Ivelin Popov'dan kariyeriyle ilgili açıklama geldi. 

FutbolArena Dış Haberler - Trabzonspor'un transfer etmek için büyük uğraşlar verdiği ve Spartak Moskova ile anlaşma noktasına geldiği söylenen Ivelin Popov'dan son dakika şok bir açıklama geldi! Rus basınında Sport Express'e konuşan Popov, transferiyle ilgili konuştu.


Trabzonspor'da Ivelin Popov transferinde son durum


Trabzonspor'un transfer etmek için Spartak Moskova ile görüşmelerini sürdürdüğü Ivelin Popov'dan Rus basınına çarpıcı bir açıklama geldi.

Popov, "Teklifler alıyorum ama Spartak Moskova'da kalmak istiyorum. Kulübümle devam eden sözleşmem var. Daha önce de sizlere söyledim. Şampiyonluk hedefi olan bir kulüpte oynamaktan mutluyum. Spartak Moskova'da şampiyonluk yaşadım ve mutluyum. Şu an itibariyle başka bir takıma transfer olmayı düşünmüyorum." diye konuştu.

Ivelin Popov kimdir, transfermarkt değeri


Spartak Moskova'da forma giyen Bulgar futbolcu Ivelin Popov bu sezon Rus kulübünde toplamda 24 maçta forma giydi. 2 gol attı ve 5 asist yaptı. Ivelin Popov'un transfermarkt güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösterildi.

Bordo mavililer ile ilgili son dakika gelişmelerine Trabzonspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri