Trabzonspor Verona hazırlık maçı canlı (Trabzonspor Verona canlı şifresiz TRT Spor İZLE)

Trabzonspor ile Verona hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Trabzonspor - Verona maçı öncesi TRT Spor canlı izle, Trabzonspor - Verona canlı izle ve Trabzonspor - Verona canlı yayın gibi soruların yanıtları bu haberde.

FutbolArena - Trabzonspor, Avusturya kampında Verona ile hazırlık maçına çıkıyor. Trabzonspor - Verona hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ünal Karaman önderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Verona ile kozlarını paylaşıyor. Trabzonspor - Verona canlı izle ve Trabzonspor - Verona canlı yayın gibi aramalar yapan kullanılılar için haberimizi hazırladık.

Trabzonspor - Verona hazırlık maçı canlı izle


İtalya'da Serie A'nın yeni ekibi Hellas Verona yeni sezon öncesi Trabzonspor ile Avusturya kampında karşı karşıya geliyor. Trabzonspor - Verona hazırlık maçı 29 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 19:00'da TRT Spor kanalından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Sparta Prag ile eşleşen Trabzonspor, Avusturya kampında tempoyu arttırdı. İlk hazırlık maçında Haladas ile berabere kalan Trabzonspor, ardından Hoffenheim ile 3-3 berabere kalmıştı. Trabzonspor hafta sonu oynanan 3. hazırlık maçında ise Parma ile 2-2 berabere kaldı.

Öte yandan Trabzonspor'un Verona maçı ilk 11'i açıklandı. Kalede Uğurcan Çakır yer alırken, defans hattı Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Ahmet Baha ve Novak'tan oluştu. Yeni transferlerden Doğan Erdoğan, Nemanja Andjusic ve Donis Avdijaj gibi isimler ilk 11'de yer aldı.

Trabzonspor'un Verona maçı 11'i: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Ahmet Baha, Novak, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Nemanja Andjusic, Murat Cem Akpınar, Donis Avdijaj, Koray

TRT Spor canlı yayın


TRT SPOR Kanalı 11096 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise H - Yatay'dır. Kapsama değeri Doğu, SR değeri 30000 ve FEC değeri 5/6 olarak girilmesi gerekir. TRT SPOR kanalı olarak yayın yapmaktadır. Türksat uydusunda TRT PAKET DOĞU paketinde bulunan TRT SPOR kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda aşağıda verilen frekansları girmeniz gerekmektedir.

Kanal Adı: TRT SPOR
Paket İsmi: TRT PAKET DOĞU
Frekansı: 11096
Polarisazyon Değeri: H - Yatay
Kapsama: Doğu
SR: 30000
FEC: 5/6

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

TRT SPOR'U CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri