Trabzonspor Kasımpaşa'da neden kazanamadı? Ünal Karaman'a göre gerekçeleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Kasımpaşa maçında 2-0'lık skoru koruyamamaları hakkında konuştu. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 24. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.

"ELİMİZDEKİ MAÇI VERDİK"

"Elimizdeki maçı verdik. Tempo ve topun bizde kalması beklediğim seviyede değildi. Fiziksel yorgunluğun ötesinde sinirsel yorgunluk olduğunu da düşünmüyorum. Bir maçın analizi bitmeden yenisi başlıyor. Kadromuz kısıtlı. Bu sebeple yıprandık."

"GEREKÇELER VAR AMA..."

"Son dakikalarda hamle düşünüyorduk. Ancak ne olursa olsun bugünkü futbol kalitemizi beğenmedim. Bahsettiğim sebepler gerekçedir ama şartlar ne olursa olsun siz Trabzonsporsunuz ve bu maçı ne yapıp edip 2-0'dan sonra bitirmek zorundasınız."

Müsabaka boyunca pas kalitelerinin beklentilerinin çok altında kaldığını belirten Karaman, “Orta sahada arzu ettiğimiz pas trafiğini oluşturamadık. Bir de yorgunluğun bizi bu kadar etkileyeceğini düşünemedim. Bu bizim pas oyun kalitemizi bir hayli düşürdü. Saçma sapan bir şekilde geriye çekildik. Yediğimiz golde iki stoperin arasından oyuna vuruş yaptırdık. Penaltı öncesi orta alana direnç için oyuncu koyacaktık ama o hamleyi de yapamadık. Takım savunmasında yükü sadece Novak'a bağlamamak gerekir. Novak'ın bölgesi en ayakta kalmamız gereken bölgeydi. Pas trafiği beklentimizin altında kaldı" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa - Trabzonspor maçı ilk 11'i


Kasımpaşa ilk 11'i: Scuffet, Ben Youssef, Sadiku, Veigneau, Veysel, Josue Sa, Tarkan, Pavelka, İlhan, Trezeguet, Perica

Trabzonspor: ilk 11'i: Uğurcan, Hüseyin, Toure, Majid, Novak, Sosa, Abdülkadir Parmak, Yusuf Yazıcı, Ekuban, Nwakaeme, Rodallega

Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

KASIMPAŞA - TRABZONSPOR MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELERİ


Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri