Trabzonspor Haber: Trabzonspor'da Olcay Şahan affedilecek mi?

Trabzonspor yönetimi sezonun ilk devresinde süresiz kadro dışı bırakılan Olcay Şahan'ın durumunu masaya yatırdı.

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya Medipol Başakşehir mağlubiyeti ile başlayan Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Olcay Şahan'ın son durumu büyük merak konusuydu.


Trabzonspor Haber: Olcay Şahan affedilecek mi?


Sezonun ilk yarısında Onur Recep Kıvrak ve Burak Yılmaz ile birlikte süresiz kadro dışı bırakılan Olcay Şahan'ın durumu bordo mavili taraftarlar tarafından merak ediliyordu. Tecrübeli futbolcu, yıllık maaşında indirime giden ve kadro dışı bırakıldıktan sonra açıklama yaparak daha çok çalışacağını ve takıma dönmek için savaşacağını açıklamıştı.

Trabzonspor yönetimi, transfer yasağı nedeniyle takviye yapamayacak durumda olmaları ve takımdaki sakatlıklar nedeniyle Olcay Şahan'ın yeniden takıma dahil olmasını gündeme aldı. Ünal Karaman ise yönetimin bu önerisine, takım içi dengeleri bozmama adına olumlu yaklaşmadı. Tecrübeli teknik adamın, "Şu anda genç futbolcularımız iyi bir uyum yakaladı. Bu uyumu bozmayalım" dediği öğrenildi.

KAPTANLIK PAZUBANDI KRİZİ

Olcay Şahan'ın Sivas Belediyespor ile oynanan kupa maçında Uğurcan Çakır'ın uzattığı kaptanlık pazubandını takmaması tepki çekmişti. Teknik direktör Ünal Karaman'ın bu tavrı nedeniyle Olcay Şahan'a tepki göstermişti.

Olcay Şahan, Trabzonspor'da kaç gol attı?


Bu sezon Trabzonspor forması ile ligde 12 karşılaşmada 677 dakika süre alan Olcay Şahan bu süreçte takımı adına 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Olcay Şahan'ın 2020 yılında Trabzonspor ile olan sözleşmesi sona erecek.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri