Trabzonspor, Fenerbahçe'ye yenilmiyor! Hüseyin Çimşir fırtınası

Trabzonspor bu sezon Fenerbahçe ile oynadığı 3 maçı kaybetmedi. Hüseyin Çimşir, Trabzonspor ile 11 resmi maçtan 9 galibiyet elde etti.

FutbolArena - Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında ağırladığı Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Ersun Yanal'ın veda maçında Fenerbahçe'yi yenen Trabzonspor, İstanbul'daki rövanş öncesi avantaj elde etti. Hüseyin Çimşir ile yükselişini sürdüren Trabzonspor, bu sezon Fenerbahçe ile oynadığı 3 maçı da kaybetmedi.

Trabzonspor, Hüseyin Çimşir ile kaç maç kazandı?


Trabzonspor, Fenerbahçe ile bu sezon 3. kez karşı karşıya geldi. Bordo mavili ekip, Fenerbahçe'ye rakip olduğu 3. maçı da kaybetmedi. Trabzonspor, Fenerbahçe karşısına çıktığı 3 maçtan 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Şubat ayında oynanan maçı 2-1 kazanan Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 32 gün sonra aynı stadyumda aynı skorla mağlup etti.

TRABZONSPOR'DA HÜSEYİN ÇİMŞİR FIRTINASI

Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın ayrılığından sonra göreve gelen Hüseyin Çimşir, Ahmet Ağaoğlu yönetiminin güvenini boşa çıkarmadı. Yalnızca Denizlispor ile kupada oynanan rövanş maçını kaybeden Trabzonspor, Hüseyin Çimşir ile toplamda 11 resmi maçtan 9 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Süper Lig'de liderle aynı puanda bulunan Trabzonspor'un aynı zamanda 1 maç eksiği bulunuyor. Trabzonspor, Hüseyin Çimşir yönetiminde çıktığı maçlarda 32 gol atarken, 10 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE 6 RESMİ MAÇTAN 1 GALİBİYET ALDI

Fenerbahçe'de bu maçın ardından Ersun Yanal dönemi resmen sona erdi. Sarı laciverliler geride kalan 6 resmi maçta sadece Kırklarelispor'u mağlup edebildi. 6 maçtan 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden Fenerbahçe'de kısa süre içinde yeni teknik direktörün açıklanması bekleniyor.

TRABZONSPOR VE PASSOLİG'DEN KADIN TARAFTARLARA JEST

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe karşılaşmasında bordo-mavili takımın maçlarına en fazla gelen kadın taraftarlarını Passolig'in locasında ağırlandı.

Dünya Emekçi Kadınlar Günü yaklaşırken Passolig ve Trabzonspor, kadın taraftarları unutmadı.Bu sezon seyirci ortalamasında 29 bini geride bırakan, Passolig Kartlı taraftar sayısı 310 bine yaklaşan ve tribünlerinde en fazla oranda kadın taraftar olan Trabzonspor'un maçlarına en fazla giden kadın taraftarlar, Passolig'in özel davetlisi olarak locada maç izledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulübün ilk kadın yöneticisi Eda Lermi Zorer'in de eşlik edeceği taraftarlar, maçtan sonraki gün de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ağırlanacak ve futbolcularla tanışma fırsatı yakalayacak. #futbolkadinlarlaguzel

Son dakika Türkiye Kupası Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri