Trabzonspor 5 yıl sonra Matus Bero ile Fenerbahçe'ye gol attı

Trabzonspor, Fenerbahçe deplasmanında 33. haftada oynanan karşılaşmada rakibi karşısında tam 5 yıl sonra ilk kez gol sevinci yaşadı. 

FutbolArena - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 33. haftasında Fenerbahçe karşısında uzun yıllardır süre gelen gol orucunu bozdu. Fenerbahçe'ye karşı en son 2010 yılında Şenol Güneş yönetiminde galip gelen bordo mavililer, 2012'den bu yana rakibine gol atamıyordu. Bordo mavililerde bu hasreti dindiren futbolcu Bero oldu.


Fenerbahçe - Trabzonspor maçı Bero'nun golü


Spor Toto Süper Lig 33. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Taraftarların ilgi göstermediği maçta tribünlerde 8 bin 636 biletli seyircinin yer aldığı öğrenildi. Trabzonspor, ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattığı maçta Kadıköy'de 54. dakikada Matus Bero'nun şık golüyle rakibi karşısında beraberliği yakaladı. Trabzonspor bu golle birlikte aynı zamanda yıllardır Fenerbahçe'ye karşı devam eden gol hasretini de dindirmiş oldu.

SON GOLÜ ATAN FUTBOLCU BURAK YILMAZ

Trabzonspor formasıyla Fenerbahçe'ye karşı son golü atan futbolcu 2012 yılında Burak Yılmaz oldu. Sarı lacivertlilerin 3-1 kazandığı maçta takımı adına tek golü kaydeden Burak Yılmaz olurken, o müsabaka sonrasında bordo mavililer tam 11 maçtır Fenerbahçe'ye gol atamıyordu.

955 DAKİKA SONRA HASRET BİTTİ

Fenerbahçe'yi son olarak 7 yıl önce Şenol Güneş yönetiminde mağlup eden Trabzonspor, Bero'nun Kadıköy'de attığı golle rakibi karşısında tam 955 dakika sonra gol sevinci yaşamış oldu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri