Trabzonspor 4-1 Gaziantep FK, beIN Sports maç özeti ve golleri (İZLE)

Trabzonspor ile Gaziantep FK, Süper Lig'in 8. haftasında kozlarını paylaştı. Trabzonspor, Gaziantep FK'yı 4-1 mağlup etti. Trabzonspor 4-1 Gaziantep FK, beIN Sports maç özeti ve golleri izle için haberimize göz atabilirsiniz.

FutbolArena - Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında ağırladığı Gaziantep FK ekibini 4-1 mağlup etti. Trabzonspor, Gaziantep FK karşısında elde ettiği galibiyetin ardından maç fazlasıyla Süper Lig'in liderliğine yükseldi. 15 puana ulaşan Trabzonspor, 14 puanlı Aytemiz Alanyaspor'un koltuğunu ele geçirdi. Gaziantep FK ise 11 puan ile 8. sırada yer aldı. Trabzonspor 4-1 Gaziantep FK, beIN Sports maç özeti ve gollerini izlemek için detaylar haberimizde.

Trabzonspor - Gaziantep FK maç özeti izle


Trabzonspor, 9. dakikada Daniel Sturridge'in attığı gol ile Gaziantep FK karşısında 1-0 öne geçti. Bu golün asistini Alexander Sörloth yaptı. 14. dakikada bu kez roller değişti ve Alexander Sörloth, Daniel Sturridge'in asistinde topu ağlara gönderdi. Gaziantep FK, Trabzonspor deplasmanında ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. Süper Lig'de ilk golünü atan Sturridge, son golünü geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde PSG'ye atmıştı.

54. dakikada Jefferson, Gaziantep FK'yı umutlandıran golü attı ve skor 2-1'e geldi. 75. dakikada sahneye Jose Sosa çıktı. Arjantinli yıldızın kaydettiği gol ile Trabzonspor farkı yeniden 2'ye çıkardı. 81. dakikada Yusuf Sarı, Trabzonspor'un maçtaki 4. golünü attı. 84. dakikada Olarenwaju Kayode direkt kırmızı kart gördü ve Gaziantep FK karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. Trabzonspor coşkulu seyircisi önünde Gaziantep FK ekibini 4-1 mağlup etmeyi başardı.

ÜNAL KARAMAN'DAN ATATÜRK TİŞÖRTÜ AÇIKLAMASI

Trabzonspor teknik direktörüÜnal Karaman, maç önü açıklamasında, "Mustafa Kemal Atatürk tişörtü ve imzasıyla çıktık. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk bu topraklara imza atan, Cumhuriyetimizin kurucu lideridir. Savaşı yapan sadece elinde silah olup da cepheye koşan değildir. Türk milleti, askerdir."dedi.

BEIN SPORTS MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ilk 11'leri


Trabzonspor ilk 11'i: Uğurcan, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, A. Parmak, Sosa, K. Ahmet, Nwakaeme, Sturridge, Sörloth

Gaziantep FK ilk 11'i: Lodygin, Oğuz Ceylan, Djilobodji, Kana Biyik, Tosca, Erdem Uğurlu, Chibsah, Jefferson, Diarra, Twumasi, Kayode

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri