Rodallega'dan transfer açıklaması: "Ya Türkiye, ya İspanya"

Trabzonspor'da kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Rodallega geleceğiyle ilgili konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Trabzonspor'da bu sezon sonunda sözleşmesi sona eren ve yönetimle görüşmelerini sürdüren Rodallega, geleceğiyle ilgili ülke basınına açıklamalarda bulundu.


Trabzonspor Haberleri: Rodallega ile yeni sözleşme imzalanacak mı?


Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Rodallega'nın geleceğiyle ilgili son olarak kendisiyle görüşmelerin devam ettiğini söylemişti. Golcü futbolcu ise ülke basınına yaptığı açıklamada, "Şu anda henüz tam karar vermiş değilim. Benim için iki ihtimal var. Ya Türkiye'de 1 yıl daha kalacağım, ya da İspanya'ya gideceğim. Şu anda olasılıklar bunlar." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Haberleri: Rodallega, Trabzonspor'dan ayrılacak mı?


Club Olimpia Başkanı Marco Trovato ülke basınına yaptığı açıklamada Rodallega'yı suçlamadıklarını fakat menajerinin araya girerek her şeyi bozduğunu söyledi. Trovato, "Rodallega ile anlaşma yaptık. Zaten prensipte her şey tamamdı. Ancak Rodallega'nın menajeri her şeyi alt üst etti ve anlaşma şartları tamamen bozuldu. Biz burada Rodallega'yı suçlamıyoruz. Çünkü her konuda anlaşmaya varmışken başka birisi ortaya çıktı ve her şeyi bozdu."ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri