Rahmi Anıl Başaran kimdir? Trabzonspor'un transferi

Trabzonspor, Balıkesirspor forması giyen Rahmi Anıl Başaran ile anlaşma sağladı. Rahmi Anıl Başaran kimdir?

FutbolArena - Trabzonspor'da yeni sezon transferleri için çalışmalar devam ederken Rahmi Anıl Başaran ile anlaşma sağlandığı belirtildi. Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada genç futbolcunun bordo mavili takıma transfer olacağını belirtti.


Trabzonspor Transfer: Rahmi Anıl Başaran kimdir?


Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı, AA'ya yaptığı açıklamada golcü futbolcu Rahmi Anıl Başaran için 2 milyon lira bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor ile anlaştıklarını belirtti. Başkan Dağlı, 20 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinde 1 milyon TL bonus maddesi olduğu ve bir sonraki satıştan da %10 pay hakkına sahip olduklarını belirtti.

Rahmi Anıl Başaran futbola Fenerbahçe atyapısında başlayıp ardından Balıkesir'e geçti. Bu sezon TFF 1. Lig'de 27 maça çıkan Rahmi Anıl Başaran, 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

TRABZONSPOR TRANSFERİ KAP'A BİLDİRDİ

Trabzonspor, Rahmi Anıl Başaran transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. KAP açıklamasında "Balıkesirspor Kulübü'nün profesyonel futbolcusu Rahmi Anıl Başaran'ın, Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri