Mustafa Akbaş ayrılık sebebini açıkladı! "Ünal Karaman ile anlaşamadık"

Mustafa Akbaş, Trabzonspor'dan neden ayrıldı? 28 yaşındaki savunma oyuncusu, sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili yakın çevresine konuştu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor, tecrübeli futbolcusu Mustafa Akbaş ile ayrılık kararı aldı. Sözleşmesi feshedilen ve ayrılığı resmen açıklanan Mustafa Akbaş, yaşananların ardından yakın çevresine konuştu.

Mustafa Akbaş, Trabzonspor'dan neden ayrıldı?


Trabzonspor Kulübü tarafından sözleşmesi feshedilen Mustafa Akbaş, teknik direktör Ünal Karaman ile anlaşamadıklarını söyledi.

Bordo-Mavili yöneticileriyle konuştuktan sonra karşılıklı olarak sözleşmesini feshetme kararı aldıklarını da ifade eden Akbaş, gelecek planlamasıyla ilgiliolarakta şunları söyledi:

“Benimle ilgilsii olan birkaç kulüp var. Gelen teklifleri değerlendirip devre arasında rotamı belirleyeceğim. Yönetim kurulunabana sağladıkları kolaylıklar için teşekkür ederim. İki taraf içinde en hayırlısı buydu" dedi..

Mustafa Akbaş kimdir?


28 yaşındaki Mustafa Akbaş stoper mevkinde forma giyiyor. Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon Kayserispor'a kiraladığı ve 2009 yılında 1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a gelen Mustafa Akbaş bu sezon Süper Lig'de 4 maçta forma giydi. Mustafa Akbaş'ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyordu.

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Haber: Haluk AYYILDIZ

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri