Trabzonspor Gazete Haberleri - Trabzonspor Transfer Haberleri (26 Haziran 2017)

FutbolArena - Trabzonspor’dan son gelişmeler ve transfer haberleri bu galerilerle her gün karşınıza geliyor.  AMK, Fanatik, Fotomaç, Sabah, Milliyet Trabzonspor Haberleri - Günün Trabzonspor Haberleri (26 Haziran Pazartesi TS Haberleri) Günün Trabzonspor Haberleri’ni FutbolArena farkıyla her gün burada bulabilirsiniz. Fotomaç, AMK, Fanatik gazeteleri başta olmak üzere diğer tüm gazete haberlerini bir araya getiriyoruz. AMK Gazetesi Trabzonspor Haberleri, Fanatik Gazetesi Trabzonspor Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Trabzonspor Haberleri, Milliyet TS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. TS haberleri, Habertürk TS Haberleri, Hürriyet Trabzonspor haberleri, Sabah Trabzonspor haberleri gibi yaptığınız aramalarda bulmak istediğiniz tüm haberler burada yer alıyor.

1 Asamoah iddiası
Asamoah iddiası

Trabzonspor’un, Juventus’un 28 yaşındaki Ganalı orta sahasını istediği öne sürüldü.

Orta alana takviye yapmak isteyen bordo-mavili ekip, Juve’nin gözden çıkardığı Ganalı Kwadwo Asamoah’a talip oldu. Ghanasoccer. net sitesine göre kulübüyle sözleşmesi 2018’de sona erecek 1.73 boyundaki oyuncu ile Trabzonsporlu yöneticiler temasa geçti. 28 yaşındaki oyuncunun orta sahanın merkezinin yanı sıra sol kanatta da forma giyebiliyor olması, Karadeniz ekibi için bu transferi ideal hale getiriyor. Asamoah geride kalan sezonda sadece 18 Serie A maçında forma şansı bulabildi. Tecrübeli oyuncu, Juvestus ile toplam 130 maça çıktı, 5 gol atıp 30 gol attı.

Fotomaç
2 Yazıcı’dan bayram mesajı
Yazıcı’dan bayram mesajı

Fırtına’nın genç yıldızı Yusuf Yazıcı, Ramazan Bayramı için mesaj yayınladı. Yusuf, "Bize bayramın güzelliklerini onlar öğretti. Allah başımızdan büyüklerimizi eksik etmesin. Huzurlu, sağlıklı, mutlu bayramlar" dedi.

Fotomaç
3 Trabzonspor 1 Temmuz’da topbaşı yapacak
Trabzonspor 1 Temmuz’da topbaşı yapacak

Trabzonspor, 2017-2018 sezonu hazırlıklarına 1 Temmuz’da başlayacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, 2017-2018 sezonu hazırlıklarına 1 Temmuz’da başlayacak. Bordo-mavili kulüpten alınan bilgiye göre, Karadeniz ekibinde futbolcular 29-30 Haziran’da Trabzon’da toplanarak sağlık kontrolünden geçecekler. Sağlık kontrollerinin ardından Trabzonspor, 1 Temmuz Cumartesi günü kendi tesislerinde yapacağı antrenmanla yeni sezon öncesi ilk çalışmasını gerçekleştirecek.
4

Bordo-mavili takım, 2 Temmuz Pazar günü 14.30’da yurt dışı 1. etap kamp çalışmaları için özel uçakla Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye gidecek. Burada 15 günlük kamp çalışmalarını gerçekleştirecek bordo-mavili takıma, 2 gün izin verilecek. Trabzonsporlu futbolcular, 19 Temmuz’da Slovakya’nın Samorin kasabasında toplanacak ve hazırlık maçlarının oynanacağı kampı 30 Temmuz’da tamamladıktan sonra Trabzon’a dönecek.

Fanatik
5 Eder transferi rafa kaldırıldı
Eder transferi rafa kaldırıldı

Trabzonspor’un Eder harekatı son buldu.

Lille’in 29 yaşındaki Portekizli santrfor için harekete geçen yönetim, taraftarın "Bu futbolcu ile şampiyonluk gelmez. Daha iyi bir golcü alınmalı" mesajları sonrası yönetim geri adım attı ve başka isimlere yöneldi. Eder kariyeri boyunca çıktığı 254 maçta 65 gol ve 30 da asist yapmış, düşük istatistikte kalmıştı.

Fotomaç
6 Kupaları toplayacağız
Kupaları toplayacağız

Karadeniz ekibinin yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral, yeni sezonda zirveye oynayacak bir Trabzonspor için çok titiz transfer çalışması yapıldığını belirtti. Saral, "Başkanımız Muharrem Usta ve yönetim kurulumuz 50. yıl hedefi için tüm fedakarlığı yapıyor. Eski günlerdeki gibi şampiyonluklara ambargo koyan bir Trabzonspor geliliyor" diye konuştu.

Fotomaç
7 Leiva için rapor
Leiva için rapor

Fırtına, 29 yaşındaki Brezilyalı orta saha için Liverpool’dan maliyet raporu istedi.

Önümüzdeki sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak Karadeniz ekibi, Liverpool’da forma giyen orta saha Lucas Leiva için girişimlerini sürdürüyor. Brezilyalı yıldız için menajer Ahmet Bulut’a yetki belgesi veren bordo-mavililer, futbolcunun yüksek maaş istemesi nedeniyle sıkıntıya girmişti. Fırtına’nın bunun üzerine, Leiva’nın sözleşmesinin bittiği İngiliz kulübünden maliyet raporu istediği ortaya çıktı. 29 yaşındaki futbolcu, 2007-2008 yılında Brezilya Ligi ekibi Gremio’dan 10 milyon euro (39 milyon TL) bedelle Liverpool’a transfer olmuştu.

Fotomaç
8 Gökhan İnler transferinde plan değişti
Gökhan İnler transferinde plan değişti
Kartal’da geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan ve bu nedenle birçok kulübün listesine giren Gökhan İnler’in, Trabzonspor’a transferi son dakikada suya düştü.

Bordo-mavili kulübün bir kaç gün önce Beşiktaş ile temas kurduğu fakat bu bölge için ilgilendiği başka oyunculardaki olumlu gelişmeler nedeniyle Gökhan İnler transferini rafa kaldırdığı öğrenildi.

Beşiktaş’ta yedek kaldığı için Karadeniz ekibine gitmeye sıcak bakan tecrübeli oyuncunun bu gelişmeler üzerine yurt dışından gelmesi muhtemel teklifleri beklediği ifade edildi.

Milliyet
9 Trabzonspor 3 transferi kampa yetiştirmeye çalışıyor
Trabzonspor 3 transferi kampa yetiştirmeye çalışıyor

TRABZONSPOR, Serdar Taşçı, Juraj Kucka ve Edin Visca transferlerini 2 Temmuz’da başlayacak yurt dışı kampı öncesi sonuçlandırmayı hedefliyor.

2017-18 sezonunda zirve yarışının içerisinde olmayı arzulayan kadrosunu takviyelerle güçlendirmeyi planlayan bordo mavililerin, uzun süredir temas halinde olduğu Spartak Moskova’dan Serdar Taşçı, Milan’dan Juraj Kucka ile Medipol Başakşehir’den Edin Visca transferlerinde sona yaklaştığı kaydedildi.
10

RESMİYET KAZANDIRILACAK

Bu oyuncular için son detayları görüşen Trabzonspor, 2 Temmuz’da Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de başlayacak yurtdışı ilk etap kampına kadar bu transferlere resmiyet kazandırmayı hedefliyor. Başkan Muharrem Usta’nın da bayramda transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya gideceği bildirilirken, kamp öncesi transfer çalışmalarının da büyük oranda tamamlanacağı belirtildi.
11
USTA’DAN BAYRAM MESAJI

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ramazan Bayramı nedeniyle kulübün sitesinden bir mesaj yayınladı. Bayramların birlik ve beraberliğin zirve yaptığı dönemler olduğuna dikkat çeken Usta, "Büyük Trabzonspor ailesi. Bayramlar birlik ve beraberliğin zirve yaptığı dönemlerdir. Ülkemizin ve camiamızın her zamandan daha fazla kenetlenmeye ihtiyaç duyduğu bu günlerde bütün güzelliklerin sürekli olmasını gönülden dilerken mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ederim" dedi.
12

"İYİ İŞ ÇIKARMAK ZAMAN İSTER"

Başkan Usta, sosyal medya hesabı twitterdan da paylaşımda bulundu, "Hedefe varmak için takımımıza hep beraber destek olursak ve çok çalışırsak her şey güzel olur. Ama iyi iş çıkarmak emek ve zaman ister" ifadelerine yer verdi.
13
BAYRAMLAŞMA BUGÜN

Trabzonspor Kulübü, Ramazan Bayramı nedeniyle 26 Haziran Pazartesi günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bayramlaşma töreni düzenleyecek. Kulübün saat 14.30’da gerçekleştirileceğini açıkladığı bayramlaşma törenine tüm camia davet edildi.

Fanatik
14 Kucka tamam, sıra Milan’da
Kucka tamam, sıra Milan’da

30 yaşındaki Slovak orta saha ile her konuda anlaşan Usta, bugün Milan ile masaya oturacak ve kiralama teklifi sunacak. İtalyanlar bunu kabul etmezse bonservis için 5 milyon euro’ya kadar çıkıp bu transferi bitirecek.

Bu sezon kulüp tarihinin 50. yılını kutlayacak olan Fırtına, transferde büyük oynuyor. İspanya La Liga’da Celta Vigo forması giyen Theo Bongonda ve Eskişehirspor’dan Kamil Ahmet Çörekçi’yi kadrosuna katan Trabzonspor, rotayı yıldız oyunculara çevirdi. Bunun için Başkan Muharrem Usta dün İtalya’ya gitti. Usta’nın ilk hedefinde Milan’ın Slovak orta saha oyuncusu Juraj Kucka var. 30 yaşındaki futbolcuyla yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlayan Usta, bugün Milan ile masaya oturacak. Öncelikli teklif Kucka’yı kiralamak için yapılacak. Ancak İtalyanlar buna yanaşmazsa bu kez bonservisiyle alınması için öneri sunulacak. Kucka’da ısrarlı olan Usta’nın 5 milyon euro’ya kadar çıkabileceği ve bu işi bitireceği belirtiliyor. Milan ile bugünkü görüşmede Beşiktaş’ın eski 10 numarası Sosa için de nabız yoklayacak olan Usta’nın bitirmeye yakın olduğu bir transfer de Arjantinli savunmacı Gonzalo Rodriguez.
15

RODRİGUEZ DE MASADA

Fiorentina ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki stoperin bizzat teknik direktör Ersun Yanal tarafından takip edildiği ve istendiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Fiorentina’da kaptanlık görevini de yürüten ve 33 maçta forma giyen Rodriquez ile masaya oturacak olan Muharrem Usta, İtalya’da taraftara bayram müjdesi vermek istiyor. Bordo-mavili taraftarların bugün gözü kulağı İtalya’dan gelecek transfer haberlerinde olacak.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...