Trabzonspor Gazete Haberleri - Trabzonspor Transfer Haberleri (16 Haziran 2017)

FutbolArena - Trabzonspor’daki son gelişmeler ve transfer haberleri bu galerilerle her gün karşınıza geliyor.  AMK, Fanatik, Fotomaç, Sabah, Milliyet Trabzonspor Haberleri - Günün Trabzonspor Haberleri (16 Haziran Cuma TS Haberleri) Günün Trabzonspor Haberleri’ni FutbolArena farkıyla her gün burada bulabilirsiniz. Fotomaç, AMK, Fanatik gazeteleri başta olmak üzere diğer tüm gazete haberlerini bir araya getiriyoruz. AMK Gazetesi Trabzonspor Haberleri, Fanatik Gazetesi Trabzonspor Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Trabzonspor Haberleri, Milliyet TS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. TS haberleri, Habertürk TS Haberleri, Hürriyet Trabzonspor haberleri, Sabah Trabzonspor haberleri gibi yaptığınız aramalarda bulmak istediğiniz tüm haberler burada yer alıyor.

1 Yusuf Başakşehir’e mi?
Yusuf Başakşehir’e mi?

Teknik direktör Ersun Yanal’ın gelecek sezon için kadroda düşünmediği Yusuf Erdoğan tatilde yorgunluk atıyor.

Bordo-mavili futbolcunun tatilde Başakşehirli futbolcu Emre Belözoğlu ile fotoğrafının sosyal medyaya yansıması da dikkat çekti. İstanbul takımları ile adı sıkça anılmaya devam eden ve Trabzon’dan ayrılacağı öne sürülen Yusuf’un Emre’yle birlikte görülmesi, "Başakşehir’e mi transfer olacak?" yorumlarını da beraberinde getirdi. Trabzonspor’la sözleşmesi gelecek sezon sona erecek ve adı Kasımpaşa, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan olan 24 yaşındaki sol kanat futbolcusunun tercihi merak ediliyor.

Fotomaç
2 Adem Büyük için hamle
Adem Büyük için hamle

Transfer döneminde ismi sık sık büyük takımlarla anılan ve geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’a yeşil ışık yakan Adem Büyük ismi için bordo-mavili kulüp harekete geçti.

Kasımpaşa’nın adeta beyni olan Adem Büyük için Trabzonspor’un paket bir teklif hazırlayacağı ve takas yolu ile transfer girişiminde bulunacağı öğrenildi. 2018 yılında sözleşmesi sonra erecek 29 yaşındaki oyuncu bu sezon çıktığı 30 maçta 13 gol atıp 7 de asist yapma başarısı göstererek 20 gole direkt katkı yaptı. Trabzonspor altyapısında yetişen Adem, asıl mevkisi sağ kanadın yanı sıra sol kanat ve forvette de görev yapabiliyor.

Fotomaç
3 Adrian’a 750 bin euro
Adrian’a 750 bin euro

Bordo-mavili takımın iki sezon önce 3 milyon 200 bin euro’ya Al Nasr takımına sattığı orta saha oyuncusu Adrian Mierzejewski son olarak formasını giydiği Al Sharjah tarafından serbest bırakıldı.

30 yaşındaki orta saha hemen Trabzonspor kurmayları ile temas kurdu ve "Beni alın"dedi. Taraflar masaya oturdu ve görüşmeler başladı. Tecrübeli oyuncu 1.2 milyon euro maaş konusunda diretirken, bordo- mavililer 750 bin euro önerdi. Anlaşma sağlanamadı ama tarafların yeniden görüşmesi gündemde. Adrian, Karadeniz ekibi ile çıktığı 115 maçta 20 gol atmış, 29 da asist yapmış, etkili ve şık futboluyla göz doldurmuştu. Sharjah ile 18 maçta 3 gol kaydeden Adrian, Polonya Milli Takımı’nın formasıyla 40 karşılaşmada fileleri 3 kez sarstı.

Fotomaç
4 Doumbia bombası
Doumbia bombası

Bordo-mavililer, F.Bahçe’nin de istediği Seydou Doumbia için Roma’ya kiralama teklifi sunmaya hazırlanıyor. 29 yaşındaki forvet geçen sezon Basel’de 34 maçta 21 gol attı.

Trabzonspor transfer çalışmaları dört koldan devam ediyor. Kamil Ahmet Çörekçi ve Bogonda ile anlaşan bordo-mavililer forvet için gündemine Seydou Doumbia’yı aldı. 29 yaşındaki futbolcu, 2015-16 sezonunun devre arasında F.Bahçe’nin kapısından dönmüştü. Fildişi Sahilli golcü, bu sezonu Basel’de geçirdi ve 34 maçta attığı 21 golle yeniden doğdu. İsviçre ekibi satın alma opsiyonuna sahip olsa da Doumbia’nın 3 milyon euro’luk (12 milyon TL) maaşı nedeniyle bunu kullanmadı. Karadeniz ekibi, Roma’yla temasa geçerek yıldız futbolcunun şartlarını soracak. İtalyan kulübünün istekleri uygun olursa, Doumbia’nın 1 yıllığına kiralanması için girişim başlayacak.
5

ROMA’DA TUTUNAMADI

İtalyan devi, 2014-15 sezonunun devre arasında Doumbia’yı 14.5 milyon euro’ya (58 milyon TL) CSKA Moskova’dan transfer etmişti. Yıldız futbolcu, Roma’da sırasıyla CSKA Moskova ve Newcastle United’a kiralandı. Doumbia, geride bıraktığımız sezonu ise Basel’de geçirdi ve başarılı performansıyla dikkat çekti. Yönetim, tecrübeli forvet ile gol sorununu bitirmek istiyor.

Fotomaç
6 Türk Messi’ye övgü
Türk Messi’ye övgü

Teknik direktör Ersun Yanal, Yusuf Yazıcı’nın ardından gözünü "Türk Messi" olarak lanse edilen Abdulkadir Ömür’e çevirdi. Deneyimli teknik adam, yeni sezon öncesi oyuncuya "Gelişimini izliyorum. Çalışmaya devam et" mesajı verdi. Önümüzdeki sezon Abdülkadir’in vitrine çıkacağı özellikle dile getiriliyor.

Fotomaç
7 ’’3-4 transfer daha olacak’’
’’3-4 transfer daha olacak’’

Başkan Muharrem Usta, transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transferle ilgili konuştu. Yeni transfer Bongonda’dan umutlu olduklarını belirten Usta, "Bongonda diye yazılıyor ama ’Bogonda’ diye okunuyor. Çok üst düzey bir futbolcu. Geleceğinden ümitliyiz" diye konuşurken, "Muhtemelen 3-4 oyuncu daha transfer edeceğiz. Çalışmalarımız devam ediyor" ifadesini kullandı. Milan’lı Kucka için de girişimlerin sürdüğünü kaydeden Usta, "Kucka da dahil bir çok isim gündemimizde. Yoğun bir mesai harcıyoruz" dedi.

Fotomaç
8Vukcevic için ret
 Vukcevic için ret

Portekiz’in Ojogo gazetesinin haberine göre Trabzonspor, Braga’da forma giyen Nikola Vukcevic için 2.5 milyon euro’luk bir teklifte bulundu. Teklifi az bulan Braga’nın bordo-mavilileri reddettiği ileri sürüldü. Portekiz kulübünün Başkanı Antonio Salvador, Vukcevic için 10 milyon euro istediklerini belirtti.

Fotomaç
9 Zeki Yavru ayrılıyor
Zeki Yavru ayrılıyor

Fırtına’da fazla forma şansı bulamayan sağ bek Zeki Yavru hakkında da konuşan Başkan Usta, oyuncuyla ilişik keseceklerini açıkladı. Usta, "Zeki Yavru ile yollarımızı ayırıyoruz. Kendisi de oynamak istediği bir kulübe gitmek istiyor. Bunu bize iletti. Zeki gelecek sezon kadromuzda olmayacak" ifadelerini kullandı.

Fotomaç
10 Belfodil için Medjani devrede
Belfodil için Medjani devrede

Bordo-mavililer, Cezayirli golcüsü İshak Belfodil için de girişimlere başladı. 2018’e kadar Standard Liege ile sözleşmesi bulunan Belfodil’i kiralayarak UEFA baskısını hissetmemek isteyen Trabzonspor, 1.92’lik Cezayirli forvet için vatandaşı Medjani’yi devreye soktu. 25 yaşındaki golcü oyuncu geçen sezon Liege’de 32 maçta 14 gol attı. Belfodil 8 kez giydiği milli forma ile 2 gol attı. Trabzonspor bu ikiliyi birlikte de alabilir.

Fotomaç
11 Trabzonspor Kamil Ahmet Çörekçi’yi transfer etti
Trabzonspor Kamil Ahmet Çörekçi’yi transfer etti

Trabzonspor ile prensip anlaşmasına varan Kamil Ahmet Çörekçi, sağlık kontrolünden geçti.

Geçen sezon TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor’da forma giyen 25 yaşındaki sağ bek oyuncusunun özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi.

Kulüp Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ile bir araya gelecek futbolcunun, son detaylar görüşüldükten sonra sözleşme imzalanması bekleniyor.

AA
12 Antalyaspor Mustafa Akbaş’ı istedi
Antalyaspor Mustafa Akbaş’ı istedi
Trabzonspor’da fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Mustafa Akbaş’a Antalyaspor’un talip olduğu öğrenildi.

Trabzonspor ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için Antalyaspor’un bordo mavili kulübe kiralama ve bonservisiyle satın almayı içeren iki farklı teklif yaptığı belirtildi. Yönetimin gelen bu teklifi değerlendirdikten sonra karar bağlayacağı kaydedildi. Mustafa Akbaş bu sezon Trabzonspor formasıyla 20 resmi maçta bin 431 dakika görev yaptı.

Bu arada, Trabzonspor’un geçici transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na(KAP) açıkladığı 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Theo Bongonda Mbul’Ofeko Batombo’nun bugün İstanbul’da sağlık kontrolünden geçirildiği belirtildi.

DHA
13 Bongonda Trabzon’a geldi!
Bongonda Trabzon’a geldi!
Trabzonspor ile kiralık olarak prensipte anlaşmaya varan 21 yaşındaki futbolcu Theo Bongonda, Trabzon’a geldi.

İstanbul’da sağlık kontrolünden geçirilen sol kanat oyuncusu Bongonda’yı, Trabzon Havalimanı’nda az sayıda taraftar karşıladı.

Theo Bongonda, daha sonra kendisini bekleyen kulübe ait araçla havalimanından ayrıldı.

Trabzonspor’un İspanya’nın Celta Vigo takımında forma giyen genç oyuncu için bugün imza töreni düzenlenmesi bekleniyor.

AA
14 KUCKA TRANSFERİNDE SON DAKİKA
KUCKA TRANSFERİNDE SON DAKİKA

İlk olarak Antalyaspor’un tesislerinde görülen, daha sonra adı Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Milanlı futbolcu Juraj Kucka için bordo mavililer, son sözü söylemek üzere...

Fırtına, merkez orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için rakiplerinden bir adım daha öne geçti. Trabzonspor, Slovak oyuncu ile anlaşma sağladı. Karadeniz ekibi, 30 yaşındaki yıldızı 1 yıllığına kiralamak için kulübü Milan’a da teklifi sundu. Kucka için İtalyan ekibin yöneticilerinin yarına kadar cevap vermesi bekleniyor.
15

Kulübünden onay çıkarsa bordo mavililer, Kucka’yı İstanbul’a getirerek sağlık kontrolünden geçirecek. Ardından oyuncu ile sözleşme imzalayacak olan Trabzonspor, diğer transferlere yönelecek.

30 Haziran 2019’a kadar Milan’da sözleşmesi bulunan Slovak futbolcu bu sezon 33 maçta 4 gol 2 asist yaptı. Kucka’nın piyasa değeri 9 milyon Euro...

Fanatik
16 Trabzonspor 2 transferi KAP’a bildirdi!
Trabzonspor 2 transferi KAP’a bildirdi!

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Trabzonspor, Bongonda ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin transferleri için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor, Celta Vigo’da forma giyen Bongonda ve Eskişehirspor’la sözleşmesi biten Kamil Ahmet Çörekçi ile görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Yapılan açıklama şöyle:
17

Profesyonel futbolcu Theo Bongonda Mbul’Ofeko Batombo’ nun kulübümüze geçici transferi konusunda, Real Club Celta de Vigo SAD ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.

Serbest statüdeki profesyonel futbolcu Kamil Ahmet Çörekçi ’nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla,

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...