Gazetelerde Trabzonspor Haberleri - Trabzonspor Transfer Haberleri (28 Nisan 2017)

FutbolArena - Trabzonspor’da yaşanan son gelişmelerle ilgili gazetelerdeki haberleri tarayarak sizler için bir araya getirdik.  Fanatik, Fotomaç, Sabah, AMK Trabzonspor Haberleri - Bugünün Trabzonspor Haberleri (28 Nisan CumaTS Haberleri) Bugünün Trabzonspor Haberleri arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gazeteleri başta olmak üzere diğer gazete haberlerinde neler var? Fanatik Gazetesi Trabzonspor Haberleri, AMK Gazetesi Trabzonspor Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Trabzonspor Haberleri, Sabah TS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. TS haberleri, Habertürk TS Haberleri, Hürriyet Trabzonspor haberleri, Milliyet Trabzonspor haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberleri tek yerde topluca okuyabilirsiniz.

1 10 numara seferi
10 numara seferi

Trabzonspor yönetimi, Fransa’nın Nice takımında forma giyen orta saha oyuncusu için teklif yapma kararı verdi.

Gelecek sezon orta alan için birçok isimle temasa geçilirken, bir süredir teknik direktör Ersun Yanal’ın yardımcılarının Fransa’nın Nice takımının orta alandaki yıldızı Valentin Eysseric’i takibe aldığı belirtildi. 25 yaşındaki oyuncu ile ilgili ’müthiş bir 10 numara. Oyunu iki yönlü oynayabiliyor’ raporu sonrası yönetimin harekete geçtiği sezon sonu serbest kalacak futbolcu ile ilk temasın olumlu olduğu belirtildi. Eysseric’in ’gelirim’ yanıtı vermesinden sonra düğmeye basan Trabzonspor, lig biter bitmez işi bitirmeyi ve bu bölgeyi kaliteli bir transfer ile güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu sezon Nice ile 27 kez sahaya çıkan ve 4 golün yanında 7 asistlik performans sergileyen Fransız yıldız için başta Everton olmak üzere birkaç İngiliz ekibinin de devrede olduğu ifade edildi. Trabzonspor’un Eysseric için yakın zamanda Fransa’ya çıkarma yapması bekleniyor.

Fotomaç
2 Burası benim evim
Burası benim evim
Avrupa takımlarının markajına giren kaptan Onur, futbolu bordo-mavili takımda bırakmak istediğini söyledi. İngiliz ekibi West Ham United’ın mercek altına aldığı başarılı file bekçisi, "Tek bir planım var o da futbolu burada bırakmak. Burayı artık evim gibi görüyorum" diye konuştu.

Fotomaç
3 Hedef 6 maçı da almak
Hedef 6 maçı da almak
Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Süper Lig’de kalan 6 maçı da kazanmak istediklerini söyledi. Çubukçu, "Sezon sonunda Avrupa’da olan bir Trabzon için mücadele ediyoruz. Kazanma alışkanlığımızı sürdürerek lig sonunda Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Fotomaç
4 ’’Hiçbir yere gitmem’’
’’Hiçbir yere gitmem’’
Dinamo Kiev’in teklifine Uğur’un yanıtı: Futbolu

Performansıyla savunmanın bel kemiği haline gelen Uğur Demirok, yurt dışı takımlarının da ilgisini çekti. 28 yaşındaki stoperin menajeri Uğur Avadan, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’den teklif geldiğini söyledi. Avadan, "Bir hafta önce Ukrayna’dan bir menajer aradı ve Uğur’la Dinamo Kiev’in ilgilendiğini, hatta Rusya’dan Krasnodar’ın da o bölgeye bir takviye istediğini belirterek düşüncemizi sordu. Ben de durumu Uğur’a bildirdim. O da bana, ’Seneye şampiyonluğa oynayacağız. Futbolu burada bırakaUğur’un sözleşmesi 2018’de bitiyor. cağım’ deyince bu transferi kapattık" ifadesini kullandı.

Fotomaç
5 Keyifler süper
Keyifler süper
Trabzonspor yarınki G.Birliği maçının hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sürdürdü. Ersun Yanal yönetimindeki antrenmanda oyuncuların oldukça neşeli oluşu dikkat çekti. Özellikle taktik idmanda kazanan takımın neşeli görüntüleri dikkat çekerken, adı transfer dedikodularına karışan Onur da en keyifli isimler arasında yer aldı.

Fotomaç
6 Kiralık aşk Burak
Kiralık aşk Burak
Trabzonspor, 31 yaşındaki golcüde büyük mesafe kat etti. Bordo-mavililerde 50. yılın bombası olarak hedefteki golcü Burak Yılmaz için girişimler son aşamada Burak’ın kulübünün 6-7 milyon euro bonservis istemesi üzerine ’B planı’ yani kiralık teklifi devrede.

Trabzonspor’un Burak aşkı... Bordo-mavili yönetim, şampiyonluk hedeflenen gelecek sezon için eski golcüleri Burak Yılmaz’ı geri getirmek için harıl harıl çalışıyor. Başkan Muharrem Usta birkaç gün önce, "Burak ile sık sık görüşüyoruz" diyerek golcü oyuncu ile temasların sürdüğünü ortaya koyarken, transferde sessiz ve derinden gidilmesinin kararlaştırıldığı ifade edildi. Karadeniz ekibi, Çin kulübü Beijing Guoan’ın transferde sorun oluşturmaması için ara sıra ’gündemde yok’ mesajını tekrarlanıyor.
7
GERİ DÖNMEK İSTİYOR

Burak Yılmaz için yapılan temasta, Pekin ekibinin G.Saray’a ödediği 8 milyon euro’yu talep ettiği, Trabzonspor’un ise bu rakamları ödeyemeyeceğini ilettiği ifade edildi. Bordo-mavililerin, yüksek bonservis nedeniyle ’kiralama formülünü’ devreye soktuğu, 1 yıllık kiralama bedeli için 2 milyon euro ödemeyi taahhüt ettiği dile getirildi. Burak’ın da Çin’de mutsuz olduğu ve yakın çevresine Trabzonspor’a dönmeyi çok istediğini söylediği belirtildi.

ERSUN YANAL’A SÖZ

Bordo-mavililerin bu transferde ısrarcı olmasının baş aktörü ise Ersun Yanal. Yanal’ın 31 yaşındaki forvet konusunda Başkan Usta’ya "Şampiyon kadronun en temel parçası. Mutlaka Burak’ı istiyorum" diyerek baskı yapması üzerine transfer için yoğun şekilde çalışılıyor. Usta’nın Yanal’ın bu ısrarı üzerine "50. yıl için sana Burak’ı hediye edeceğim" sözünü verdiği ifade edildi.

Fotomaç
8 Rodallega hırs küpü
Rodallega hırs küpü
Fırtına’nın gol makinesi Hugo Rodallega, "Formum her geçen gün artıyor. Bunu herkes görmeli" dedi. 31 yaşındaki Kolombiyalı forvet, "Trabzonspor’un başarısı için yüzde yüz konsantre durumdayım. Her geçen gün daha iyi olacağım ve gollerimle taraftarı ayağa kaldıracağım. Yeter ki onlar bizi yalnız bırakmasın" ifadesini kullandı.

Fotomaç
9 Trabzonspor’da Nevzat Aydın’dan Muharrem Usta’ya büyük tepki
Trabzonspor’da Nevzat Aydın’dan Muharrem Usta’ya büyük tepki
Trabzonspor başkan yardımcısı Nevzat Aydın. başkan Muharrem Usta’yla ilgili sert açıklamalar yaptı. Aydın, sosyal medya hesabından "Muharrem Usta’nın ego yüklü röportajı gerçek dışıdır. Çok yazık" dedi.

Trabzonspor yönetiminde büyük bir çatlak oluştu. Başkan yardımcısı Nevzat Aydın, Muharrem Usta’yı "ego yüklü röportaj" vermekle suçladı ve sosyal medya hesabından ağır sözler sarf etti.
10
Nevzat Aydın, aktif olarak kullandığı Twitter hesabından, "Muharrem Usta’nın ego yüklü röportajında anlattıklarının gerçeklerle uzaktan yakından alakası yok. Çok yazık. Canım Trabzonspor’uma zarar vermemek için şu an buna ek olarak söyleyeceğim başka bir şey yok. Ancak zamanı ve yeri geldiğinde her süreci, kararı ve transferi, en etkili mecralarda detaylarıyla paylaşacağımdan emin olabilirsiniz" yorumunu yaptı.

Muharrem Usta ne dedi?

Trabzon’da yerel basına röportaj veren Muharrem Usta şunları söylemişti:
11
Göreve ilk geldiğimizde yükümüz çok ağırdı. Bunu bildiğim için arkadaşlar arasında görev paylaşımı yaptık. İlk günler ben de işin özellikle ekonomik tarafına baktım. Futbol işlerini devrettiğim arkadaşlar(teknik)aslında iyi niyetliydiler. Bundan hiç şüphem olmadı. Ama tecrübesiz olduklarından, başarılı olamadılar.

Castillo, Durica, Bero ve Onazi konusunda tüm transferleri ben bitirdim. O günkü transferden sorumlu olan arkadaşlar iseİbanez, Suk ve Ramil’i almışlardı. Sezon iyice yaklaşınca, baktım olacak gibi değil hemen transfere el atıp adını verdiğim oyuncuların transferlerini bitirdim.

Fanatik
12 Olcay Şahan: Trabzonspor yeniden tarih yazmaya başlayacak
Olcay Şahan: Trabzonspor yeniden tarih yazmaya başlayacak

Trabzonspor’un 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Olcay Şahan, "Gelecek sezondan itibaren Trabzonspor yeniden tarih yazmaya başlayacak ve insanlar bizi konuşacak" dedi.

Bordo mavililerin devre arası transfer döneminde Beşiktaş’tan kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Olcay Şahan, güzel bir fikstür avantajları olduğunu ve bunu değerlendirerek hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söyledi.
13
"AVRUPA KUPALARINA ELEME MAÇI OYNAMADAN KATILMAK İSTİYORUZ"

Ligin ikinci yarısının çok iyi geçtiğini belirten Olcay, şöyle konuştu:

"Çok iyi bir dönem geçiriyoruz. Topladığımız puana bakarsak ligin ikinci yarısının en iyi takımı biziz. İlk yarı bittiğinde takımın hedefi yoktu. Ancak şu anki tabloya baktığımızda hedefimiz olduğunu görüyoruz. Amacımız Avrupa Kupaları’na katılmak. Önümüzde güzel bir fikstür var. Bu fikstür avantajını en iyi şekilde değerlendirip hedefimize ulaşacağımızı düşünüyoruz."

"GELECEK SEZON ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ"

Gelecek sezon hedefin şampiyonluğa oynamak olduğunu dile getiren Olcay, şunları söyledi;
14
"Trabzonspor’a transfer olduğumda Teknik Direktörümüz Ersun Yanal takım olarak gelecek sezona hazırlanacağımızı söylemişti. Çünkü sezonun ilk yarısı takımımız için kötü geçmişti. Şu anki havaya baktığımda ilk yarıda iki galibiyet daha alsaydık bugün şampiyonluk yarışının içinde biz de olacaktık. Hedefimiz gelecek sezon şampiyonluğa oynamak. Bunun da temellerini oluşturuyoruz."

"OYUN FELSEFEM DEĞİŞTİ"

Bu sezon gollerinden çok asistleriyle ön plana çıktığını ifade eden deneyimli orta saha oyuncusu, "Burada oyun felsefem biraz değişti. O nedenle daha çok asist yapmayı tercih ediyorum. Ancak taraftarlarımız bu duruma alışmasın. Gelecek sezon gollerimle de ön plana çıkmak istiyorum. Sonuç olarak takıma gol veya asistle katkı yaptığım sürece mutluyum. Bizim için önemli olan puan toplamak. Bu da tek başına olmaz. Takım olarak başarılı işlere imza atmalıyız. Ne kadar iyi bir takım olursanız o kadar başarılı olursunuz" dedi.
15
"GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Gençlerbirliği maçındaki tek hedefin galibiyet olduğunu vurgulayan Olcay, "Gençlerbirliği ligde kalmayı garantiledi. Rahat bir pozisyondalar. Bizim ise büyük hedeflerimiz var. Cumartesi günü oynayacağımız maçı stadyumu doldurmasını beklediğimiz taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz."

"TRABZONSPOR YENİDEN TARİH YAZMAYA BAŞLAYACAK"

Olcay Şahan, takım içinde çok güzel bir ortam olduğunu belirterek, "Hiçbir oyuncunun egosu yok. Zaten takım başarılı olmak istiyorsa karakterli oyunculara ihtiyacı var. Bizim takım da böyle oyunculardan oluşuyor. Ben inanıyorum ki gelecek sezondan itibaren Trabzonspor yeniden tarih yazmaya başlayacak ve insanlar bizi konuşacak" ifadelerini kullandı.
16

"GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜK YETENEKLER TRABZONSPOR’DA"

Trabzonspor’un çok kaliteli genç oyunculara sahip olduğuna dikkat çeken Olcay, bu konudaşöyle konuştu:

"Genç oyunculardan oluşan bir takımımız var. Bazen tecrübe eksikliği oluyor. Ancak genç oyuncularımız çok kaliteli. Hatta benim gördüğüm en iyi yetenekler burada. Onlara destek çıkmamız lazım. Zaman içinde hem Trabzonspor’a hem de milli takımımıza büyük katkıları olacaktır. Ben onların Avrupa’da da isim yapacaklarını düşünüyorum."
17
"TRABZON’DA ÇOK MUTLUYUM"

Trabzon’da çok mutlu olduğunu vurgulayan Olcay, "Hatta beklemediğim kadar mutluyum. Buraya gelme aşamasında insanlar bana, ’Trabzon’da ne yapacaksın?’ diye soruyorlardı. Şehri görüp, insanları tanıyınca buranın çok güzel bir yer olduğunu anladım. Çok doğru bir karar vererek Trabzon’a gelmişim. İnşallah uzun yıllar burada forma giyerim" dedi.

"EN BÜYÜK KATKI STADYUMDAN"

Sezonun ikinci yarısında en büyük katkıyı yeni stadyumun yaptığını belirten deneyimli oyuncu, "Takımımız ilk yarıda 7 bin civarında taraftara oynarken şimdi 25-30 bin taraftar ortalamasını yakaladı. Bu durum, maça zaten 1-0 önde başlamamızı sağlıyor" diyerek açıklamalarını tamamladı.

DHA
18 Trabzonspor’da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları
Trabzonspor’da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında 29 Nisan Cumartesi günü sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi. Futbolcuların çalışmayı dar alanda maç yaparak tamamladıkları aktarıldı.

19
Milli takım kampında bulunan genç oyuncu Abdülkadir Ömür’ün haricinde tüm futbolcuların idmanda yer aldıkları öğrenildi.

Trabzonspor, yarın yapacağı çalışmayla Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

Fanatik
20 5 oyuncu kart sınırında
5 oyuncu kart sınırında

Fırtına’da G.Birliği maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. 3’er sarı kartı bulunan Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Aytaç Kara, Bero ve Rodallega yarın kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta Kayserispor ile yapılacak karşılaşmada yer alamayacaklar.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...