Trabzonspor Gazete Haberleri - Trabzonspor'daki Transfer Haberleri (20 Mayıs 2017)

FutbolArena - Bordo mavili ekipte yaşanan son gelişmeler FutbolArena farkıyla sizlerle buluşuyor.  AMK, Fanatik, Fotomaç, Sabah, Milliyet Trabzonspor Haberleri - Günün Trabzonspor Haberleri (20 Mayıs Cumartesi TS Haberleri) Günün Trabzonspor Haberleri’ni FutbolArena farkıyla her gün burada bulabilirsiniz. Fotomaç, AMK, Fanatik gazeteleri başta olmak üzere diğer tüm gazete haberlerini bir araya getiriyoruz. Fanatik Gazetesi Trabzonspor Haberleri, AMK Gazetesi Trabzonspor Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Trabzonspor Haberleri, Milliyet TS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. TS haberleri, Habertürk TS Haberleri, Hürriyet Trabzonspor haberleri, Sabah Trabzonspor haberleri gibi yaptığınız aramalarda bulmak istediğiniz tüm haberler burada yer alıyor.

1 Trabzonspor’dan 19 Mayıs mesajı
Trabzonspor’dan 19 Mayıs mesajı
Trabzonspor Kulübü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Bordo mavili kulübe ait sosyal medya hesabı twitterdan konuyla ilgili olarak yapılan paylaşımda, "19 Mayıs 1919’da yakılan bağımsızlık meşalesi yarınlara bırakacağımız en büyük mirastır. Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun" ifadelerine yer verildi.
2

İSMAİL GÖKÇEK YÖNETİM KURULUNU ETKİNLİĞE DAVET ETTİ

Bu arada, 1999 yılında ALS hastalığına yakalanan Trabzonspor’un eski futbolcusu İsmail Gökçek, bordo mavili yönetim kuruluna 22 Mayıs’ta düzenleyeceği gece için davette bulundu. Yaklaşık 15 yıldır ALS-MNH Derneği’nin başkanlığını yapan Gökçek, 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ndeki ALS Gala Gecesi’nin saat 18.00’de başlayacağını söyledi.

Fotomaç
3 50. yıl formaları
50. yıl formaları

Bordo-mavili yönetim, gelecek sezonun formalarını sezon öncesine yetiştirmek istiyor. Yeni sezonda formaların önceki dönemlere göre daha kaliteli olacağı kaydedildi. Karadeniz ekibinin kurmayları, kulübün 50’nci yılına tekabül eden 2017-18 sezonu öncesi formaların erkenden satışı sunulmasını planlıyor.

Fotomaç
4 Kartal’a hucüm
Kartal’a hucüm

Olcay Şahan transferinde siyah-beyazlı yönetim ile kurulan sıcak ilişkileri kullanmak isteyen Fırtına’nın listesinde Gökhan Töre, Gökhan İnler ve Tolgay Arslan var. Lig sona erdiği zaman masaya oturulacak

Trabzonspor sezon sonunda kadrosunu güçlendirme adına yaptığı hamlelerde önemli mesafe katetti. Devre arasında Beşiktaş’tan uygun bir bonservis bedeli ile Olcay’ı kadrosuna katan bordo- mavililer, aynı kulüpten iki oyuncuya daha göz koydu. Siyah- beyazlıların sezon başında West Ham United’a kiraladığı 25 yaşındaki sağ kanat Gökhan Töre ile fazla forma şansı bulamayan 32 yaşındaki orta saha Gökhan İnler’e talip olan Karadeniz ekibi, son kararı Ersun Yanal’a bırakacak. Orta saha Tolgay için de görüşmeleri sürdüren Trabzonspor yönetimi, tecrübeli teknik adamdan iki Gökhan’dan birini tercih etmesini isteyecek.
5
OLCAY DA DEVREDE

Yanal’ın vereceği kararın ardından ise Beşiktaş’ın kapısı çalınacak ve ’Olur’ alınması halinde Trabzonsporlu yöneticiler bu futbolcular ile temasa geçecek. Kadroda birçok alternatif oluşturmak isteyen ancak ekonomik olarak kısıtlı bütçesi bulunan bordo-mavililerin, iki oyuncu için siyah-beyazlı kulübe kiralama teklifi yapması bekleniyor. Devre arasında geldiği Trabzonspor’a müthiş bir enerji katan Olcay Şahan’ın da geçen sezon Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşadığı Gökhan’ı arayarak, "Trabzon’a gel kardeşim. Birlikte Trabzonspor’u şampiyon yapalım" dediği belirtiliyor.

Fotomaç
6 Olcay: Beni izleyin
Olcay: Beni izleyin

Beşiktaş derbisiyle başlayan performans düşüklüğü sonrası eleştirilen Olcay, Başakşehir maçına dikkat çekti. 29 yaşındaki orta saha "İsteksiz olduğum söyleniyor. Böyle bir şey yok Trabzon’a hayranım. Beni Başakşehir maçında izleyin’’ diye konuştu.

Fotomaç
7 Onazi de Çin’e mi gidiyor?
Onazi de Çin’e mi gidiyor?

Forvet N’Doye’un sezon sonunda Çin’e transfer olacağı yönünde çıkan haberlerden sonra Onazi’nin de bu ülkeye gidebileceği belirtildi. N’Doye için 3.5 ile 4 milyon euro arasında bir bonservis bedeli talep etmeyi planlayan bordo-mavililerin Onazi için de 5 milyon euro’luk bir teklif gelmesi halinde bunu değerlendirmesi bekleniyor.

Fotomaç
8 Soldado’yu yazdılar
Soldado’yu yazdılar

Bordo-mavililerin Villarreal’in forveti Soldado’nun peşinde olduğunu İspanyol basını da doğruladı. İspanyol gazeteleri, Villarreal’de mutsuz olan 31 yaşındaki yıldız için Trabzonspor’un 2 milyon 500 bin euro’luk bir teklif hazırladığı, 2018’de sözleşmesi bitecek oyuncuya da yıllık 1 milyon 600 bin euro önerileceği belirtildi. Fırtına’nın forvet mevkii için ayrıca Konyaspor’dan Bajic ile Danimarka’nın Bröndby takımında forma giyen Teemu Puki’yle de dirsek temasında olduğu biliniyor.

Fotomaç
9 Taraftara çağrı
Taraftara çağrı

Yönetim, sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolarla taraftarlara destek çağrısında bulundu. Yayınlanan videolarda ’Sen de orada ol, hayde maça’ vurgusu yapıldı. Bordo-mavili takım iç sahada bu sezon 2 karşılaşma daha oynanacak.

Fotomaç
10 Trabzonspor FIFA’ya başvuruyor
Trabzonspor FIFA’ya başvuruyor
Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada FIFA’ya başvuracağını açıkladı.

İşte Bordo-Mavili kulüpten yapılan açıklama;

Başkanımız Muharrem Usta ve avukatlarımızın bugün İsviçre’de gerçekleştirdikleri temaslar sonucunda FIFA’ya doğrudan başvuru kararı alınmıştır.
11
FIFA başvurusu şikenin yapılıp yapılmadığıyla ilgili değildir. Kamuoyunun da bildiği gibi, 2010-2011 sezonunda şike yapıldığı UEFA ve CAS tarafından kesin olarak karara bağlanmıştır ve bu karar değişmeyecektir.

Yapılacak başvuru ise tescillenmiş şikenin hukuki sonuçlarına ilişkindir.

Kulübümüzün haklarını aramaktan imtina etmeyeceğimizi bir defa daha taraftarlarımıza ve kamuoyuna duyuruyoruz. Saygılarımızla...

Fanatik
12 Trabzonspor’a Durica’dan kötü haber
Trabzonspor’a Durica’dan kötü haber

Trabzonspor’un savunma oyuncusu Jan Durica’nın Medipol Başakşehir maçı öncesi sol arka kaburgasındaki sakatlığının nüksettiği, bu nedenle son antrenmanda yer almadığı bildirildi.

Trabzonspor’un ligin 30’uncu haftasında Kayserispor ile oynadığı karşılaşmada rakibiyle girdiği mücadelede sol kaburgasının arkasına darbe alan ve Adanaspor maçına iğneyle çıkan Jan Durica’nın, Pazar günü oynanacak olan Medipol Başakşehir maçı öncesi sakatlığı nüksetti.

Antrenmanlarda kendisini iyi hissetmeyen Durica’nın artan ağrıları üzerine yeniden MR çekildiği, 35 yaşındaki deneyimli oyuncunun Medipol Başakşehir karşısında oynayıp oynamayacağıyla ilgili son kararın ise maç günü verileceği kaydedildi.

DHA
13 Beşiktaş’la Trabzonspor arasında dev takas!
Beşiktaş’la Trabzonspor arasında dev takas!
Beşiktaş yönetimi, Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı’ya talip. Beşiktaş, Yusuf için Gökhan Töre’yi takas olarak önerirken bordo mavililer Tolgay Arslan’ı da istedi. Fikret Orman ve Muharrem Usta’nın bu transfer için görüşmeleri sürdürüyor.
14


Beşiktaş ile Trabzonspor, transfer sezonunda büyük bir takasa imza atabilir. Siyah beyazlılar, bordo mavililerin genç yıldızı Yusuf Yazıcı’yı almak istiyor. Beşiktaş yönetimi Yusuf Yazıcı’ya karşılık olarak Gökhan Töre’yi takasta kullanmayı planlıyor.Ancak Karadeniz ekibi Tolgay Arslan’ı da isitiyor. Yani Yazıcı’ya karşılık Tolgay ve Töre... İki kulüp arasında temaslar da başladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta,ön görüşmeleri sürdürüyor.

Hürriyet
15 Trabzonspor’un 50 yılının fotoğraflarla öykülendiği sergi düzenledi
Trabzonspor’un 50 yılının fotoğraflarla öykülendiği sergi düzenledi
Trabzonspor tarafından, kulübün 50 yıllık öyküsünün 50 fotoğraf ve 50 sözcükle anlatıldığı sergi düzenledi.

Forum Trabzon AVM’de gerçekleştirilen serginin açılış törenine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzonspor kurucu üyeleri Nizamettin Algan ve Salih Erdem, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Bölge Müdürü Serdar Bali ve vatandaşlar katıldı.
16
ÇUBUKÇU: ANILARIMIZI TAZELEYECEĞİZ

Asbaşkan Ahmet Çubukçu, açılış konuşmasında yaptığı açıklamada fotoğraflarla geçmişten bugüne anıları tazeleyeceklerini ifade ederek, "Trabzonsporumuz, bundan 50 yıl önce 1967 yılında sağlam ve köklü futbol kültürünü temel alarak kuruldu. Bununla beslenerek yıllar içerisinde nice zaferlere imza attı. Türk futbolunda çığır açtı. Bazılarımız bu 50 yılın bir kısmına, kimimiz ise bir kısmına tanıklık etti. İşte bu sergide hep berabere geçmişten bugüne anılarımızı tazeleyeceğiz. Trabzonspor’a ve Türk futboluna damgasını vurmuş olaylar, kahramanlar, hafızalarımızdan hiç çıkmayan unutulmaz zaferler yeniden gözlerimizin önüne gelecek. Bu sergi, Trabzonspor’a ilişkin görsel ve yazılı kaynakları bir araya getirmek için başlattığımız arşiv çalışmalarından birisi olacak. Daha kapsamlı çalışmaların geleceğinin de göstergesi olacak" dedi.
17
ALGAN: DEVAMLILIĞIN OLMADIĞI YERDE BAŞARI HAYALDİR

Kulübün kurucu üyelerinden Nizamettin Algan ise Trabzonspor’un 50 yıla, 50 fotoğrafa sığmayacağını belirterek şunları söyledi:

"Trabzonspor 50 yıl içerisinde 30 yıl Avrupa liglerine katılma hakkı kazandı. 60’ın üzerinde maç oynadı ve 60’ın üzerinde Avrupa takımını da Trabzon’a getirtti. Trabzonspor’un tarihi başarılarla dolu. Son yıllarda kaybettiğimiz bazı özelliklerimiz var. Devamlılığın olmadığı yerden başarıyı beklemek hayaldir. Başarılı olduğumuz yıllarda uzun süre birlikte çalışan yönetici, futbolcu, teknik ekip vardı. Gelecekte aynı birliktelikle nice başarılar yaşamayı ümit ediyoruz."
18
GENÇ: 50’NCİ YILDA ŞAMPİYONLUĞA BU SENEDEN BİR ADIM ATALIM

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kulübün 50’nci yılında şampiyonluk beklediklerini ve bu seneden bu yolculuğa bir adım atmayı arzuladıklarını dile getirerek şöyle konuştu:

"Trabzonsporumuzun 50 yıllık kuruluşunu betimleyen bir sergideyiz ancak Trabzonspor’un kuruluşu 50 yıldan çok daha öte. Kulübümüze başarılar diliyoruz. Şanlı Trabzonspor tarihimize seyahat etmek bizi onurlandırıyor. Şampiyonluklarla dolu çok onurlu bir duruş ortaya koyan Trabzonspor bizim her zaman gözbebeğimiz. 2’nci yarı itibariyle yakaladığımız çıkışımızı Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe’yi de yenerek taçlandırmak istiyoruz. 50’nci yılda şampiyonluğa bu seneden bir adım atalım."
19
VALİ YAVUZ: ŞEHİR İLE TRABZONSPOR BİR BÜTÜN

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ise Trabzonspor ile şehrin bütün olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:

"Trabzonsporumuz sadece futbolda değil, diğer branşlarda da inşallah başarılı bir şekilde mücadelesini sürdürüp, şehrimize yakışır bir performans ile bu fırtınayı devam ettirecek. Bu tür etkinlikler önemli. Sergi ve arşiv kültürü gelişiyor. Trabzonspor başarılı olduğunda şehrimizin yüzü gülüyor, insanımızın motivasyonu artıyor. Şehir ile kulübün bütünleştiği bir özelliği taşıyor Trabzon. Bu nedenle Trabzonsporumuzun başarısına kim katkı sağlıyorsa hepsine minnettarız."
Açılış konuşmalarının ardından ise katılımcılar sergiyi gezerek fotoğrafları inceledi. Vatandaşlar da sergiye ilgi gösterdi.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...