Trabzonspor Transfer Haberleri (23 Temmuz 2017)

FutbolArena - Trabzonspor transfer haberleri her gün karşınızda.  Trabzonspor Haberleri (23 Temmuz Pazar TS Haberleri) Günün Trabzonspor Haberleri’ni FutbolArena farkıyla her gün burada bulabilirsiniz. Fotomaç, AMK, Fanatik gazeteleri başta olmak üzere diğer tüm gazete haberlerini bir araya getiriyoruz. AMK Gazetesi Trabzonspor Haberleri, Fanatik Gazetesi Trabzonspor Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Trabzonspor Haberleri, Milliyet TS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. 

1Durica’dan mesaj
 Durica’dan mesaj

Bordo-mavili takımın defansının sigortası olan Durica, bu sezon iddialı olduklarını söyledi. 35 yaşındaki Slovak stoper, "Kamp dönemlerimiz çok iyi geçiyor. Yoruluyoruz ama bunun karşılığını alacağız. Bu sezon zirvede yer alacağız" diye konuştu.

Fotomaç
2 İbanez Göztepe’ye
İbanez Göztepe’ye
Kadrosunda 13 yabancı futbolcu bulunan Trabzonspor, İbanez’i Göztepe’ye göndermek istiyor. Bu konuda İzmir ekibine her türlü kolaylık sağlanacak. 29 yaşındaki Arjantinli sol beki Ersun Yanal kadroda görmek istemiyor.

Fotomaç
3 Trabzonspor’da yeni görev dağılımı
Trabzonspor’da yeni görev dağılımı
Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, yeni görev dağılımını yaptı. Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde görev dağılımı için bir araya geldi.

Daha önce yönetimden istifa eden Orhan İlarslan’ın yerine asil üyeliğe Yiğit Oğuz Duman getirildi. Kulüpte, Mali Sayman Prof. Dr. İsmail Yüksek, Mali Sayman Yardımcısı da Okan Alemdaroğlu oldu.
4
Yapılan açıklamada, Başkan Yardımcılığından istifa eden Nevzat Aydın’ın da görevinden istifasının kabul edildiği belirtildi.

Başkan Muharrem Usta yönetimindeki yönetim kurulunda yeni görev dağılımı şöyle oluştu:

Ahmet Çubukçu (Asbaşkan), Önder Bülbüloğlu (Başkan Yardımcısı), Mehmet Yiğit Alp (Başkan Yardımcısı), Gençağa Meriç (Genel Sekreter), İsmail Yüksek (Genel Sayman), Okan Alemdaroğlu (Genel Sayman Yardımcısı), Gökhan Saral (Şenol Güneş Spor Kompleksi Koordinatörü), Coşkun Bülbül (Proje Geliştirme Koordinatörü), Emre Aksoy (Mali İşler Koordinatörü), Özer Bayraktar (Stadyum ve Tesisler Koordinatörü), Yiğit Oğuz Duman (Organizasyonel Gelişim ve İnsan Kaynakları Koordinatörü), Adem Beder (Amatör Branşlar Koordinatörü), Fatih Vardaloğlu (Mali İşler Koordinatör Yardımcısı), Erhan Çimşir (Alt Yapı Koordinatör Yardımcısı)

AA
5Yanal’dan Onur’a büyük destek
 Yanal’dan Onur’a büyük destek

Teknik direktör Ersun Yanal’dan kaptan Onur Recep Kıvrak’a büyük övgü.

Yanal, "Sadece sahada değil, saha dışında da en büyük yardımcım. Böyle bir oyuncuya sahip olmaktan dolayı mutluyum. Sahada yüreğini ortaya koyarken, dışarıda herkese kol kanat gerip Trabzonspor’un başarısı için her şeyi yapıyor. Taraftarımızda kaptanına ve oyuncularına da sonuna kadar sahip çıkıp destek olmalı" ifadesini kullandı.

Fotomaç
6 Trabzonspor Burak Yılmaz’dan haber bekliyor
Trabzonspor Burak Yılmaz’dan haber bekliyor
Eski golcüsü Burak Yılmaz’ı transfer etmek için tüm şartlarını zorlayan Trabzonspor, golcü oyuncudan haber bekliyor.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta’nın artık top Burak Yılmaz’da sözlerinin ardından gözler golcü oyuncudan gelecek olan habere çevrildi.
7
Eski golcüsünü transfer etmek için tüm şartlarını zorlayan Karadeniz ekibi, Çin’in Beijing Guoan’ın takımında forma giyen milli oyuncu ile her konuda anlaşmaya varırken, Burak Yılmaz’ın Çin kulübüyle yapacağı görüşmelerin ardından transfer sonuçlanacak. Bordo-mavili kulüpte yeniden forma giymeyi arzulayan Burak Yılmaz’ın öncelikle kulübüyle sorunu çözmesi bekleniyor.

32 yaşındaki futbolcu, Beijing Guoan ile yapacağı son görüşmenin ardından Trabzonspor’a sonucu bildirecek. Çıkacak olan kararın ardından bordo-mavili yönetim oyuncunun kulübüyle resmi görüşmelere başlayarak transferi sonuçlandırması bekleniyor.

İHA

8 Trabzonspor’da Onazi, Yanal’ın gözüne girdi
Trabzonspor’da Onazi, Yanal’ın gözüne girdi
Trabzonspor’dan ayrılması gündemde olan Ogenyi Onazi, kamp performansıyla göz doldurdu. Teknik direktör Ersun Yanal da bunun üzerine yönetimle konuşarak oyuncunun takımda tutulmasını istedi.

Trabzonspor’da geride kalan sezonda 38 maçta forma giyen, 2 gol ve 1 asistlik performans ortaya koyan Onazi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılan kamp çalışmalarında teknik direktör Ersun Yanal’ın gözüne girmeyi başardı. 2016-17 sezonunun tamamlanmasının ardından Çin kulüplerinin yanı sıra İtalya ve İspanya’dan da teklifler alan Onazi, kulüple de alacaklarının geç ödenmesi nedeniyle sorun yaşamıştı. Ardından alacakları ödenen 24 yaşındaki futbolcu kampa geç katılmasına rağmen en hazır gözüken isimler arasında yer aldı.

9
ONAZİ: REKABETTEN KORKMAM

Teknik direktör Ersun Yanal’ın da oyuncunun bu istek ve arzusunu gördükten sonra yönetimle görüşerek takımda kalmasının faydalı olacağını ilettiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın kendisine yaklaşımından memnun olan Onazi’nin de bu nedenle takımda kalmaya karar verdiği kaydedildi. Kucka’nın transferinin ardından orta sahada çok ciddi bir rekabet yaşanmasına rağmen, Onazi sosyal medya hesabından taraftarlara seslenerek, "Kendimi oldukça iyi hissediyorum. Rekabetten asla korkmam. Sezon başladığında kim formayı alacak hepimiz göreceğiz" dedi.
10
ABDURRAHİM’İN PERFORMANSI BEĞENİLDİ

Trabzonspor’un genç sol bek oyuncusu Abdurrahim Dursun, Slovakya’daki ilk hazırlık maçında 2-1 kazanılan Dorigi FC karşısında 30 dakika görev almasına rağmen ortaya koyduğu performansla teknik heyeti memnun etti. 18 yaşındaki oyuncunun antrenmanlarda da başarılı bir performans sergilediği ve teknik direktör Ersun Yanal’ın da genç oyuncu ile yakından ilgilendiği kaydedildi.
11
MAÇ ÖNCESİ VE SONRASI ANTRENMAN

Trabzonspor Slovakya’da hazırlıklarını yoğun tempoda gerçekleştiriyor. Slovakya kampında hazırlık maçlarına ağırlık veren bordo mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal maç günleri sabah antrenmanında taktik çalışma programı uygulatırken, akşam saatlerinde oynanan maçın ardından ise futbolculara rejenerasyon çalışmaları yaptırıyor. Yanal’ın ligin başlamasına kısa bir süre kalması nedeniyle özellikle de kamp sürecini en iyi şekilde değerlendirip, takımın eksiklerini en aza indirmeyi hedeflediği belirtildi.

DHA
12 Trabzonspor - Györi maç sonucu: 1-2
Trabzonspor - Györi maç sonucu: 1-2
Trabzonspor Futbol Takımı, Slovakya kampındaki ikinci hazırlık maçında Macaristan 2. Lig takımlarından Eto Györ’e 2-1 yenildi.

Slovakya’nın başkenti Bratislava’nın Samorin kasabasında kamp yaptığı otelin sahasında Macar ekiple karşılaşan bordo-mavililerin tek golünü, Yusuf Yazıcı kaydetti.
13
Dün Macaristan 2. Lig ekiplerinden Dorogi’yi 2-1 yenen Trabzonspor, Slovakya’daki ikinci hazırlık maçında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın 63. dakikasında Eto Györ, penaltıdan bulduğu golle öne geçti. Medjani’nin rakibini düşürmesiyle kazanılan penaltı atışında Rocsa, meşin yuvarlağı kaleci Esteban’ın solundan filelere gönderdi: 0-1 70. dakikada sol çaprazda rakiplerinden sıyrılarak ceza alanına hareketlenen Yusuf Yazıcı, yerden bir vuruşla topu filelere gönderdi ve eşitliği sağladı: 1-1

90. dakikada Macar temsilcisi tekrar öne geçti. Orta alandan atılan ara pasta topla buluşarak ceza alanına giren Rocsa, Medjani’nin önünden yaptığı vuruşla topu filelere göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 1-2 Trabzonspor, karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.
14
Yusuf Erdoğan kadroda yok

Trabzonspor’dan ayrılması gündemde olan Yusuf Erdoğan, Dorogi maçında olduğu gibi Eto Györ ile oynanan hazırlık karşılaşmasının kadrosuna da alınmadı. Macaristan kampında MTK Budapeşte ile yapılan tek hazırlık maçında forma giyen Yusuf Erdoğan, son 2 maçı yedek kulübesinden izledi.
15

Hasan Batuhan’ın vize sorunu

Trabzonspor’un Macaristan kampında yer alan Hasan Batuhan Artaslan, Slovakya kampına ise vize işlemlerinde yaşadığı sorun nedeniyle katılamadı. Genç oyuncunun, gelecek hafta başında vize işlemlerinin tamamlanmasının ardından kampta yer alacağı belirtildi.

Trabzonspor’un Slovakya’da oynadığı hazırlık maçlarına bordo-mavili taraftarlar fazla ilgi göstermedi. Eto Györ maçını izlemeye gelen Slovak taraftarlar, Kucka ve Durica ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Fanatik
16 Trabzonspor’dan Denilson atağı
Trabzonspor’dan Denilson atağı
Kucka’yı alan, Gary Medel konusunda ise tüm ısrarlara rağmen oyuncuyu bir türlü ikna edemeyen Trabzonspor, orta saha arayışlarında Arsenal’in eski oyuncusu Brezilyalı orta saha Denilson’a yöneldi.

50. yılda şampiyonluk parolasıyla lige başlayacak olan Trabzonspor’da orta saha arayışları devam ediyor. Kucka’nın ardından Inter’in dünyaca ünlü orta sahası Gary Medel’e yönelen ancak oyuncuyu bir türlü kadroya katamayan Bordo Mavililer’de son hedef Arsenal’de 153 maçlık bir geçmişi bulunan Brezilyalı orta saha Denilson.

17
Bonservis istemiyorlar

29 yaşındaki orta sahanın bonservisini elinde bulunduran Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Wahda, Denilson’un aldığı yıllık 2,5 milyon dolarlık net ücretten dolayı oyuncuyu bonservissiz bırakma kararı aldı. Denilson’un 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Trabzonspor’un oyuncuyu ikna etmesi yeterli olacak.

Denilson geçen sezon ocak ayında da Arap ekibi tarafından Brezilya ekibi Cruzeiro’ya kiralanmıştı.

Fanatik
18
Muharrem Usta: En kısa zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde olmalıyız

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili kulübün en kısa zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde olması gerektiğini söyledi.

Trabzonsor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, sportif başarıya ihtiyacı olan bir kulübü uzun süre beklentisiz tutma ihtimalleri olmadığını belirterek, "Tabi bu bir görüştür. Trabzonspor’dan kimse 5 yıl bir şey beklemesin fikri de bir görüştür. Trabzonspor’da 2 yılda ekonomik grafik uçuruma doğru giderken yatayda duruyor. Bu büyük bir başarıdır. Yoksa 1 katrilyon borcu konuşur oluyorduk"dedi
19
"Şampiyonlar Ligi’nde olmalıyız"

Trabzonspor’un en kısa zaman da şampiyonlar ligine gitmesi gerektiğini belirten Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, "200 milyon üzerinde bir gelir elde etmeyi planlıyorsak bizim şampiyonlar ligine gitmemiz lazım. Para orada, Türkiye’de değil. Trabzonspor kafasına sürekli UEFA Şampiyonlar Ligi’nde olmayı koymuş ve oraların takımı olmayı süreklilik haline getirerek, gelirlerini gerçekten arttıracak bir yerde mi olacak yoksa heyecanı olmayan sıradan bir ortalama takım mı olacak 5 yılda göreceğiz. Transfer olmayacak veye herkes karaları bağlasın diye bir şeyimiz yok. Taraftar elbette oyuncu ister baskıda yapar. Biz oyuncu alacaksak doğru oyuncuyu vakti zamanında almalıyız. Tabiki erken alalım ve kampa yetiştirelim. Alınacak oyuncular biliniyor. Katkı sağlayacak oyuncular. Hemen almak ise kolay olmuyor. Bizim ilgilendiğimiz 3-4 oyuncu var. Bu oyuncular olur ise transferlerini yapacağız olmaz ise alternatifleri diye bir şey yok. O zaman transfer yapmayacağız. Yerine başkası olsun yapmayacağız. En doğrusunu bulduğumuz an ne zaman ise o zaman alacağız" diye konuştu.
20
"Büyüme ile küçülme arasında bir fark yok artık"

Büyümek ile küçülmenin artık Trabzonspor için fark etmediğini belirten Usta, sözlerini şöyle tamamladı:

"Trabzonspor küçülerek hayatı sürdürebilir mi, büyürsek de çok açılır mıyız. Küçülme ile büyümenin sonuç itibariyle bir farkı yok artık Trabzonspor için. Küçüldüğünüzde geliriniz de çok küçülüyor. Zaten borçlu bir kulübüz. Üzerine devamla gelen borçlar var. Birde küçüldü mü gelir ve giderini karşılamadı mı borç artarak sürecek. Her türlü zor durumdayız. Her türlü zor durumdayken Trabzonspor başarılı olurken gelirini artırmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA

Futbolarena anasayfasından devam...