Fiorentina'dan Yusuf Yazıcı'ya kanca

Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı için İtalya'dan transfer iddiası geldi. Fiorentina'nın Yusuf Yazıcı'yı gündemine aldığı belirtildi.

FutbolArena Dış Haber - Trabzonspor forması altında alt yapıdan A takıma kadar çıkarak büyük bir başarı gösteren Yusuf Yazıcı'nın bu formu Avrupa'nın dev kulüplerinin de ilgisini çekmiş durumda. İtalyan basınına göre Fiorentina, Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'nın transferini gündemine aldı.


Fiorentina, Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek istiyor


İtalyan ekiplerinden Fiorentina, Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı'nın transferi için girişimlere başladı. İtalyan basınına yansıyan habere göre, Fiorentina ekibi, 2022 yılına kadar Trabzonspor ile sözleşmesi bulunan ve A Milli Takım'da da forma bulan Yusuf Yazıcı'nın transferi için girişmlere başladığını ancak Trabzonspor'un Yusuf Yazıcı için 20 milyon Euro'luk bir transfer bedeli beklediğini okuyucularına duyurdu.

İtalyan basınında geçtiğimiz günlerde Milan takımının da Yusuf Yazıcı ile ilgilendiği yönünde haberler çıkmıştı.


Yusuf Yazıcı Trabzonspor'da kaç maç oynadı?


Trabzonspor'un 21 yaşındaki genç futbolcusu Yusuf Yazıcı, bu sezon Trabzonspor formasıyla ligde 8 maçta forma giydi ve 2 asist yaptı. Yusuf Yazıcı'nın kulübüyle 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri