Gazetelerde Trabzonspor Haberleri - Trabzonspor Transfer Haberleri (3 Mayıs 2017)

FutbolArena - Trabzonspor’da yaşanan son gelişmelerle ilgili gazetelerdeki haberleri tarayarak sizler için bir araya getirdik.  Fanatik, Fotomaç, Sabah, AMK Trabzonspor Haberleri - Bugünün Trabzonspor Haberleri (3 Mayıs Çarşamba TS Haberleri) Bugünün Trabzonspor Haberleri arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gazeteleri başta olmak üzere diğer gazete haberlerinde neler var? Fanatik Gazetesi Trabzonspor Haberleri, AMK Gazetesi Trabzonspor Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Trabzonspor Haberleri, Sabah TS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. TS haberleri, Habertürk TS Haberleri, Hürriyet Trabzonspor haberleri, Milliyet Trabzonspor haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberleri tek yerde topluca okuyabilirsiniz.

1 Sadi Tekelioğlu: Burak Yılmaz ihanet etti! Mehmet Ekici’yi Fenerbahçe’ye...
Sadi Tekelioğlu: Burak Yılmaz ihanet etti! Mehmet Ekici’yi Fenerbahçe’ye...
Trabzonspor’un eski teknik direktörlerinden Sadi Tekelioğlu, muhtemel Burak Yılmaz transferiyle ilgili sert açıklamalarda bulundu, Mehmet Ekici kıyası yaptı.

Trabzonspor’un eski teknik direktörlerinden Sadi Tekelioğlu, muhtemel Burak Yılmaz transferini değerlendirdi.

Mehmet Ekici’ye ’Hain’ diyenlerin Burak Yılmaz’ı takımda görmek istediklerini belirten Tekelioğlu’nun sözleri şu şekilde:
2
"İkinci yarının en iyi takımı"

Trabzonspor, ligin 2. yarısının en iyi takımı diyebiliriz. Beşiktaş ve Gençlerbirliği maçlarında kaybedilen puanları çok arayacağız düşüncesindeyim. Fenerbahçe ve Başakşehir ile oynanacak maçlar var, yukarıyı yakalamak için artık işi çok zor.

"Bu performans yetmez"

Gençlerbirliği maçında çok pozisyon bulamadı ama iyi mücadele eden bir takım vardı. Seneye Süper Lig böyle olmaz, bu performansta Trabzonspor’u şampiyon yapmaya yetmez. Seneye Galatasaray ve Fenerbahçe daha iyi olurlar, bu sebeple Trabzonspor’un dikkatli olması lazım, iyi takviyeler gerekiyor.
3
"Burak Yılmaz ihanet etti"

Mehmet Ekici, krizini bence Trabzonspor yöneticileri iyi yönetemediler. Yusuf Yazıcı ile Mehmet Ekici beraber oynamalıydı, o zaman çok daha fazla katkı alınabilirdi. Mehmet Ekici’den faydalanılırdı, sezon sonu anlaşarak giderdi, bu yapılmadı hata yapıldı. Mehmet Ekici’yi suçlayanlar Burak Yılmaz’ı transfer etmeye çalışıyorlar. Burak Yılmaz Trabzonspor’a ihanet etmiştir.

"Fenerbahçe nefreti doğru değil"

Ayrıca Fenerbahçe ile nefret doğru değil, bu gerilimi kaşımamak lazım. Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe’ye gitmesine izin verilmeliydi.

"Yusuf’u söyledim, inanmadılar!"

Yusuf Yazıcı’yı alt yapıda ben oynattım, bu çocuğa şans verilmesi lazım dediğimde, alt yapının başındasın diye böyle konuşuyorsun dediler. Ama bugün Yusuf’un performansını herkes görüyor. Yusuf Yazıcıoğlu’nun Avrupa’ya gitmesi için daha erken diyorum. 22 yaşına kadar Trabzon’da kalması daha iyi olacaktır.

Fanatik
4 Avrupa hedefine ulaşırız
Avrupa hedefine ulaşırız
Avrupa kupalarına katılmak isteyen Trabzonspor, kalan 5 haftada bu hedefine ulaşmak istiyor. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, son 5 maçın hedeflerine ulaşma noktasında önemli olduğuna dikkat çekerek, "Bu periyottan en iyi sonuçlarla ayrılarak ligi arzu ettiğimiz noktada tamamlamayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Fotomaç
5 Natcho ısrarı
Natcho ısrarı
Yönetim, CSKA Moskova’nın İsrailli yıldızının transferi için tüm imkanlarını seferber edecek. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro seviyelerinde olan oyuncu için sadece Trabzonspor değil, Valencia da Rus kulübünün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor’un transferdeki öncelikli hedefleri arasında yer alan Sırp orta saha Zoran Tosic ile Çerkez asıllı İsrailli orta saha Bibras Natcho için girişimler devam ediyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Tosic ile yapılan görüşmelerde oyuncunun Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı ancak aradaki rakamsal farklılıkların henüz tam olarak giderilmediği belirtildi. Sezon sonuna kadar yapılacak görüşmelerde oyuncunun ikna edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
6
Orta sahada çok yönlü olarak oynamasının yanı sıra kanatlarda da görev yapabilen 30 yaşındaki Tosic için devre arasında yapılan girişimler ise sonuçsuz kalmıştı.

50. YILIN ÖNEMLİ PARÇASI

Bordo-mavili yönetimin sürpriz şekilde gündemine aldığı CSKA Moskova’nın orta sahası Natcho için İspanya’nın Valencia takımının da teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Natcho’nun güncel piyasa değerinin 7 milyon euro seviyelerinde olması nedeniyle Trabzonspor’un bütçe artırımına gidebileceği de belirtildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın Natcho için, "Gelecek sezon için kurulacak kadronun çok önemli bir parçası olacaktır. Hem tecrübesi hem kalitesiyle bize çok şey katar" dediği öğrenildi.

Fotomaç
7 Dışarıda coşuyor
Dışarıda coşuyor
48 puanı bulunan Fırtına deplasmanlarda 26, iç sahada ise 22 puan topladı.

Süper Lig’de Gençlerbirliği ile sahasında 0-0 berabere kalarak 2 puan kaybeden Trabzonspor, dış sahada daha fazla puan topladı. Ligde 29. hafta sonunda 48 puanla 5. sırada bulunan bordomavililer, bu sezon deplasmanda oynadığı 15 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle 26 puan toplarken, en fazla puan elde eden üçüncü takım oldu. Dış sahada Beşiktaş 28, F.Bahçe ise 27 puan toplayarak bu kategoride ilk iki sırada yer aldı. Karadeniz ekibi, evinde ise 14 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyet ile 22 puan toplarken iç saha puan cetvelinde 11. sırada kendine yer buldu. Fırtına, ligin ikinci bölümünde deplasmanlarda hiç yenilgi yaşamadı. Karadeniz ekibi, dış sahada 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alarak 19 puan kazandı. İç sahada ise Medical Park Arena’da 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan bordo-mavililer 11 puan toplarken, kaybettiği 7 puanla Avrupa yolunda yara aldı.
8
SON BEŞ YILIN EN İYİSİ

Fırtına, 29’uncu haftalar baz alındığında 2011-12’nin ardından en iyi performansını sergiledi. 2011-12’nin 29’uncu haftasını 49 puanla tamamlayan bordomavililer, bu sezon ise 48 puanda.

13 MAÇTA 30 PUAN

Trabzonspor ligin ilk yarısında oynadığı 16 maçta 18 puan toplarken, ikinci yarıda ise oynadığı 13 maçta 30 puan toplayarak önemli bir çıkışa imza attı. Ligin ikinci yarısında ise önemli transferler yapan bordo-mavililer tecrübeli ve genç isimlerle birlikte iyi bir takım kurgusu oluşturdu.
9
KALE BU SEZON ÇOK SAĞLAM

Bu sezon ligde 29 maçta kalesinde 27 gol gören bordo-mavililer, söz konusu haftalar göz önüne alındığında 21 gol yediği 2010-11 sezonunun ardından son 6 yılda bu alanda da en başarılı dönemini elde etti. Bu sezon ligin ikinci yarısında kalesinde sadece 7 gol gören Trabzonspor’un kalecisi Onur Kıvrak da en forma dönemlerini yaşıyor.

İKİ DEPLASMAN KALDI

Bordo-mavili takım; ligde son 5 maçında sırasıyla Kayserispor, Adanaspor (D), Başakşehir, F.Bahçe (D) ve sezonun son maçında Bursa ile karşı karşıya gelecek. Fırtına’nın 2 deplasmanı kaldı.

Fotomaç
10 Okay bugün başlıyor
Okay bugün başlıyor
Dünkü antrenmana milli takımda bulunan genç oyuncu Abdülkadir Ömür ile sakatlığı süren Okay Yokuşlu katılmadı. Gençlerbirliği maçında kasığından sakatlanan ve oyundan alınan Okay’ın durumunun ciddi görülmediği bildirildi. 23 yaşındaki orta sahanın bugün yapılacak kontroller sonrası saha çalışmalarına başlayabileceği belirtildi.

Fotomaç
11 Yusuf’a destek
Yusuf’a destek
Son haftalarda teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadroya alınmayan Yusuf Erdoğan’a takım arkadaşları destek veriyor. Başta kaptan Onur olmak üzere diğer oyuncuların da 24 yaşındaki yıldıza moral verdikleri öğrenildi. Ligin 16. haftasındaKİ F.Bahçe derbisinin 27. dakikasında kırmızı kart gören Yusuf, ardından ilk 11’de sahaya çıkmayı unuttu.

Fotomaç
12 Gençler kampa hazırlanıyor
Gençler kampa hazırlanıyor

Teknik direktör Ersun Yanal devre arasında transfer edilen futbolcuların genç oyuncularla ilgili olumlu yorumlarda bulunmasının önemli olduğunu söyledi. Pereira, Olcay, Rodallega ve Mas verdikleri röportajda takımda çok kaliteli genç oyuncular olduğunu vurgulamıştı. Bu yıl yıldızı parlayan Yusuf Yazıcı’nın yanı sıra Rahim, Yunus Emre ve Abdülkadir Ömür bir süredir A takımla antrenmanlara çıkıyor. Bu isimler yaz dönemi kampına da katılacaklar.

Fotomaç
13 Şut çok gol yok
Şut çok gol yok
Bu sezon 11 maçta 61’i isabetli 184 şut atan ama fileleri sarsamayan bordo-mavililer, 67 kez de kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topla oynama yüzdesi de yüksek: Yüzde 54.2.

Trabzonspor’da şut çok ama gol yok... Fırtına, G.Birliği maçında 24 şut atmasına rağmen gol bulamadı. Kaleci Hopf’a karşı şansı tutmayan bordo-mavililer, bu sezon 5 maçta 20 şut üstü atarken, 4’ünde gol bulamadı. Sadece Adanaspor ağlarına 90 dakikada attığı 22 şuttan 4 gol çıkarabilen Karadeniz ekibi, bunun dışında Akhisar (27), Antalya (27), Gençlerbirliği (24), Alanya (22) maçlarında toplam 100 şut attı ancak gol atamadı.
14

339 İSABETLİ PAS YAPTILAR

Ersun Yanal’ın ekibinin bu sezon gol atamadan kapattığı 11 maç incelendiğinde ise, bordo-mavililerin 184 şut atıp 61 isabet bulduğu görülüyor. 67 kez de kaleci ile karşı karşıya kalan oyuncular, bu maçlarda ortalama 339 isabetli pas yaparken, topa sahip olma yüzdesinde de yüzde 54.2’lik üstünlük sağladı.

Fotomaç
15 Trabzonspor’a müthiş forvet
Trabzonspor’a müthiş forvet
Kuruluşunun 50. yılında şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor yönetimi, transfer çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ediyor.

Teknik direktör Ersun Yanal ile bu konuda birçok toplantı gerçekleştiren Bordo-Mavililer’in, Roberto Soldado’yu renklerine katmak istediği ortaya çıktı. Bu sezon Villarreal’de sadece 7 maçta forma giyebilen İspanyol golcünün takımında yeterince forma şansı bulamadığını ve sezon sonunda ayrılmak istediğini belirtmesi Trabzon yönetimini harekete geçirdi.

Yönetimin 31 yaşındaki yıldız için kesenin ağzını açtığı ifade edilirken, Soldado’nun menajeriyle yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Habertürk
16 Trabzonspor’da gündem Accam
Trabzonspor’da gündem Accam
Trabzonspor’un Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago Fire takımında forma giyen Ganalı sol kanat oyuncusu David Accam’ı izlemeye aldığı bildirildi.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor’un Chicago Fire takımında forma giyen David Accam’ı gündemine aldı. Alternatifli bir kadro kurmayı planlayan bordo mavililerde scout ekibinin 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunu yakın takibe aldığı ve teknik direktör Ersun Yanal’a detaylı bir rapor sunulacağı ifade edildi. Ganalı futbolcunun transferiyle ilgili son kararı ise Yanal’ın vereceği kaydedildi.
17

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Trabzonspor yönetiminin oyuncunun sözleşmesinin 31 Aralık 2017’de bitecek olması ve kulübüyle sözleşme yenilememesi nedeniyle bu transferi düşük maliyetle bitirmeyi planladığı, Yanal’ın onay vermesi durumunda oyuncu için resmi teklifin yapılacağı bildirildi. ABD Majör Lig’de bu sezon 8 maçta 561 dakika süre alan David Accam, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.
18
AVRUPA YOLUNDA SON 5 MAÇ

Spor Toto Süper Lig’de Avrupa Kupaları’na katılma mücadelesi veren ve en az ilk 4’ün içerisinde yer almayı arzulayan Trabzonspor, kalan 5 haftada bu hedefine ulaşmak istiyor. Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, sezonun kalan bölümündeki son 5 maçın hedeflerine ulaşma noktasında önemli olduğuna dikkat çekerek, "Kalan 5 maçtan en iyi sonuçlarla ayrılarak ligi arzu ettiğimiz noktada tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Bordo mavili takım; ligde son 5 maçında sırasıyla Kayserispor, Adanaspor, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve sezon son maçında Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

DHA
19 Trabzonspor’da Kayserispor maçı hazırlıkları sürdü
Trabzonspor’da Kayserispor maçı hazırlıkları sürdü
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de 6 Mayıs Cumartesi günü sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Bordo-mavililer, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı bir antrenman gerçekleştirdi.

Antrenmana milli takımda bulunan genç oyuncu Abdülkadir Ömür ile sakatlığı süren Okay Yokuşlu katılmadı. Gençlerbirliği maçında kasığından sakatlanan ve oyundan alınan Okay’ın durumunun ciddi görülmediği bildirildi.
20

Bordo-mavili futbolcunun, yarın durumunun tekrar değerlendirildikten sonra saha çalışmalarına başlayabileceği belirtildi.

Antrenmanda oyuncuların koordinasyon ve dar alanda pas çalışması yaptığı kaydedildi.

Trabzonspor, bugün yapacağı idmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Fanatik
21 Deplasman takımı Trabzonspor!
Deplasman takımı Trabzonspor!
Spor Toto Süper Lig’de Gençlerbirliği ile sahasında 0-0 berabere kalarak Avrupa kupalarına katılma yolunda 2 puan kaybeden Trabzonspor, dış sahada daha fazla puan topladı.

Ligde 29. hafta sonunda 48 puanla 5. sırada bulunan bordo-mavililer, bu sezon deplasmanda oynadığı 15 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle 26 puan toplarken, en fazla puan elde eden üçüncü takım oldu.
22
Dış sahada Beşiktaş 28, Fenerbahçe ise 27 puan toplayarak bu kategoride ilk iki sırada yer aldı. Karadeniz ekibi, kendi evinde ise 14 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyet ile 22 puan toplarken iç saha puan cetvelinde 11. sırada kendine yer buldu.

Trabzonspor, ligin ikinci bölümünde deplasmanlarda hiç yenilgi yaşamadı. Karadeniz ekibi, dış sahada 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alarak 19 puan kazandı.

İç sahada ise Medical Park Arena’da 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan bordo-mavililer 11 puan toplarken, kaybettiği 7 puanla Avrupa yolunda yara aldı.

AA

Futbolarena anasayfasından devam...