Ersun Yanal'dan Galatasaray maçı sonrası çağrı

Ersun Yanal, Galatasaray galibiyetinin ardından taraftalara çağrıda bulundu. 

FutbolArena - Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'ın Galatasaray maçı sonrası açıklamaları

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray galibiyetinin ardından takımın performansını değerlendirdi.

"PLANLARIMIZ GERÇEKLEŞTİ"

"Oyun içindeki üstünlük pozisyon, oyunu oynama ve rakibe karşı planların tutması 10 kişi kalana herhangi bir problem yaşamadan net bir şekilde gerçekleşti. Oyuncularımı özellikle taktiksel disipline bağlı kaldıkları için tebrik ediyorum. Zaman zaman hatalarımız oldu ama oyuncularımın kazanma iştahı ve arzusu çok önemliydi. Bence bugün bunu ortaya koymaları bu maçı kazanmak adına önemli faktör oldu. 10 kişi kalana kadar neredeyse pozisyon vermedik."

"TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Bugün bunu yaratan önemli atmosferden söz etmek lazım. Trabzonspor bugün başka bir kulvarda koştu. Ben taraftarlara stadı doldurdukları için teşekkür ediyorum."

"LÜTFEN SABIR!"

"Şimdi bundan sonrası önemli. Güvenilen bir takım misyon üstlenecek. Bundan sonra yarışı kazanma adına çalışacağız. Önümüzde daha çok mesafe var. Biz önemli adımlar atıyoruz. Lütfen sabır! Camiamız, taraftarlarımızla hep beraber sonuca götürmeye çalışacağız."

"OLCAY ÇOK KARAKTERLİ BİR OYUNCU"

"Takımda herkes üstüne düşeni fazlasıyla yerine getiriyor. Oyuncularım karakterli. Olcay da zaten oyunculuğu ve karakterliyle ön planda. Karakteri önde. İyi bir yolda. Tekrar milli takıma seçildi ve onu kutluyorum. Ayrıca genç oyuncularımız var. Onlar da devreye girdiğinde yavaş yavaş iyi takım olma yolunda devam ediyoruz."

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri