Ersun Yanal: ''Böyle takım görmedim'' - Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncularının hırsı ve azmindan dolayı çok memnun.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı yaptığı çıkış ile dikkatleri üzerine çeken ve üst sıralara tırmanan Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Teknik Direktör Ersun Yanal, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya oyuncularındaki azmi ve hırsız başka hiçbir takımda görmediğini söyledi.

''BUNLAR HEP İYİYE İŞARET''

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Teknik Direktör Ersun Yanal da, başkan Muharrem Usta'yla yaptığı görüşmede takımı hakkında övgü dolu sözler kullandı. Yanal'ın bu görüşmede Usta'ya, "Oyuncularımızın gözündeki isteği ve arzuyu görebiliyorum. Uzun zamandır yerlisiyle, yabancıyla bu kadar kaynaşan bir takım görmemiştim. Bunlar hep iyiye işaret" dediği belirtildi. Yanal, Akhisar deplasmanında kazanacaklarına inandığını da belirterek, "Buna sadece ben değil, tüm takım inanıyor" dedi. Öte yandan bordo-mavililer, Akhisar Belediyespor'u yenmesi halinde rakibi karşısında ilki gerçekleştirecek. Trabzonspor, bugüne dek Akhisar deplasmanında çıktığı 4 maçta 3 yenilgi, bir kez beraberlik aldı.

GÖKHAN SARAL'DAN AZİZ YILDIRIM'A DAVA!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, kendisinden şikayetçi olan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, "Algı operasyonu yaptığı ve Trabzonsporlular'a psikolojik baskı" yaptığı gerekçesiyle dava açtı. Saral, "Ben Trabzonspor'un onurlu ve haklı mücadelesini savunmaktan başka bir şey yapmadım. Hak ve hukuk tanımayanların, hak ve hukuk için atılan adımları anlamamasını da yadırgamadım" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri