Trabzonspor'da transferde dev harekat

FutbolArena - Yeni sezonda, yani 50. yılında şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak olan Trabzonspor, transfer politikasını da buna göre şekillendiriyor. 

1
Yaklaşık 3-4 aydır Güney Amerika’ya üs kuran Bordo-Mavililer’in izleme-araştırma yetkilileri, Başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Ersun Yanal’ın beklentileri doğrultusunda listesini şekillendirdi.
2
Forvete yeni ve deneyimli bir yıldız daha almayı düşünen Karadeniz temsilcisi, tamda buna uygun 2 futbolcuyu kafasında koydu.
3
Fanatik’in haberine göre bu futbolcuların Atletico Minerio’da forma giyen Fred ve Paolo Guerrero’nun olduğu ortaya çıktı.
4
Her ikisi de 33 yaşında ve 1.85 boyunda olan golcülerin sözleşmeleri de 2018’de sona eriyor.
5
Trabzonspor’un kurmayları, bonservis bedelleri yaklaşık 1 milyon Dolar (3.6 milyon TL) civarında olan futbolcuların kişisel şartlarını araştırmaya başladı.
6
2’şer yıllık sözleşme teklif edilecek oyuncuların en kısa zamanda kararını bekleyen Trabzonspor Yönetimi, çıkacak sonuca göre kararını verecek, rotasını buna göre şekillendirecek.
7
Hem Fred hem de Guerrero ismi, Başkan Usta’nın, "4-5 nokta transfer yapacağız. Alacağımız futbolcular da herkesin tanıyacağı, bilindik isimler olacak" sözleriyle de örtüşüyor.
8
Bordo-Mavililer’in 2 yıldız için düşündüğü yıllık ücretin ise 2.5 milyon Dolar (9 Milyon TL) bandında olduğu gelen haberler arasında.

Futbolarena anasayfasından devam...