Gazetelerde Trabzonspor Haberleri - Trabzonspor Transfer Haberleri (24 Mart 2017) 

Futbol Arena - Trabzonspor’da yaşanan son gelişmelerle ilgili gazetelerdeki haberleri tarayarak sizler için bir araya getirdik.  Fanatik, Fotomaç, Sabah, AMK Trabzonspor Haberleri - Bugünün Trabzonspor Haberleri (24 Mart Cuma TS Haberleri) Bugünün Trabzonspor Haberleri arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gazeteleri başta olmak üzere diğer gazete haberlerinde neler var? Fanatik Gazetesi Trabzonspor Haberleri, AMK Gazetesi Trabzonspor Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Trabzonspor Haberleri, Sabah TS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. TS haberleri, Habertürk TS Haberleri, Hürriyet Trabzonspor haberleri, Milliyet Trabzonspor haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberleri tek yerde topluca okuyabilirsiniz. 

1 Trabzonsporlu futbolcuların yarısı milli takımlarda
Trabzonsporlu futbolcuların yarısı milli takımlarda
Trabzonspor’un 23 kişilik futbolcu kadrosundaki 11 oyuncusu ülkelerinin milli takımlarında yer alıyor.

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarıda yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor’da 11 oyuncu ülkelerinin milli takımlarında görev yapacak.

Onur, Olcay Şahan ve Okay Yokuşlu A Milli Takımı, Uğurcan Çakır ve Yusuf Yazıcı Ümit Milli Takım, Abdülkadir Ömür ise U19 Milli Takımı’nda görev verilmesi halinde ay yıldızlı formayı giyecek.
2
5 YABANCI DA ÜLKELERİNİN MİLLİ TAKIMLARINDA

Trabzonspor kadrosunda yer alan 11 yabancı futbolcunun 5’i de ülkelerinin milli takımlarına davet edildi. Bordo mavililerde Esteban Alvarado Kosta Rika A Milli Takımı, Emmanuel Mas Arjantin A Milli Takımı, Onazi Nijerya A Milli Takımı, Jan Durica ve Matus Bero ise Slovakya A Milli Takımı’nda görev verilmesi durumunda forma giyecek.

3 KALECİ DE MİLLİ

Ligin ikinci yarısında kalesinde sadece 3 gol görerek bu alanda da dikkat çekmeyi başaran Trabzonspor’da kaleci Onur da A Milli Takım kadrosuna dahil edildi. Bordo mavililerde ikinci kaleci konumunda yer alan Esteban Kosta Rika A Milli Takımı, 3’üncü kaleci olan genç isim Uğurcan Çakır da Ümit Milli Takım kadrosunda yer almayı başardı.
3
İZLEME KOMİTESİ İSKOÇYA VE BREZİLYA’DA KAMP KURDU

Gelecek sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkmayı planlayan ve bu noktada iyi bir kadro oluşturmayı hedefleyen Trabzonspor’da futbolcu izleme komitesinin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Bordo mavili izleme komitesinin İskoçya, Brezilya gibi ülkelerde futbolcu taramalarına devam ettiği ve teknik heyete rapor sunduğu belirtildi.

ANTRENMANLARA ALT YAPIDAN TAKVİYE

Spor Toto Süper Lig’in 26’ncı haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını 11 eksikle sürdürüyor. Bordo mavililerde 11 futbolcunun ülkelerinin milli takım kamplarında yer alması nedeniyle alt yapıdan antrenmanlara oyuncu takviyesinin yapılacağı kaydedildi

DHA
4 Mas: Türkiye muhteşem
Mas: Türkiye muhteşem
Ülkesinde Fox Sports TV’ye konuşan Trabzonspor’un Arjantinli sol beki, "Türkiye müthiş bir ülke. Herkesin gelmesini istiyorum. Trabzon da mükemmel bir şehir" ifadesini kullandı

Arjantin Milli Takımı kampında bulunan Trabzonspor’un sol beki Emmanuel Mas, Türkiye ve Trabzon’a övgü yağdırdı.

"İSTANBUL TAKIMLARI 3-5 BİN KİŞİYE OYNARKEN BİZ..."

Ülkesinde Fox Sports TV’ye konuşan 28 yaşındaki tangocu, "Trabzonspor’u tercih ettiğim için burada eleştirilmiştim. Ama yeni takımımın Arjantin’de bilinmemesi, onların suçu değil.
5
Arjantin’de herkesin tanıdığı G.Saray’ı daha bir hafta önce yendik. Hem de 10 kişi kalıp kalemizde tehlike bile atlatmadan. İstanbul takımları maçlarını 3 bin, 5 bin kişiye oynarken benim takımım 40 bin kişiye oynuyor. Şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anlıyorum" dedi.

"SÖYLEDİKLERİMDEN FAZLASI VAR"

Mas, Türkiye ve Trabzon için de şunları söyledi: "Türkiye harika bir ülke. İnsanı, kültürü, havası ve yemekleri muhteşem. Herkesin Türkiye’yi görmesini istiyorum. Geldiğinizde söylediklerimden fazlasını bulacaksınız. Trabzon şehri de harika."

Fotomaç
6 Yusuf’a dev talipler
Yusuf’a dev talipler
Trabzonspor ile çıktığı 14 maçta 5 gol, 7 asistlik performans sergileyerek dikkat çeken Yusuf Yazıcı’yı dünya devleri takibe aldı.

İngiltere’nin Express gazetesi, Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun, 20 yaşındaki orta saha oyuncunu yakından izlediğini duyurdu. Hatta Portekizli hocanın, Trabzonspor’un bazı maçlarına gözlemcilerini gönderdiği ve bol bol notlar tutturduğu öne sürüldü.

Trabzonspor ile geçtiğimiz günlerde 5 yıllık sözleşme imzalayan genç yıldızın ayrıca Paris Saint German kulübü tarafından da bir süredir takip edildiği biliniyor.

Trabzonsporlu yöneticiler şu ana kadar Yusuf Yazıcı ile ilgili olarak kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını ancak birçok kulübün oyuncuyu izlemek için scout ekiplerinin akredite yapılması konusunda kendilerine başvuruda bulunduğu belirtti.

Fotomaç
7 Trabzonspor’da Rizespor mesaisi sürdü
Trabzonspor’da Rizespor mesaisi sürdü

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Olcay, Okay Yokuşlu, Uğurcan Çakır, Yusuf Yazacı, Abdilkadir Ömer, Mas, Onazi, Durica ve Bero yer almadı. Bordo-mavililer ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Ersun Yanal, milli oyuncuların yokluğundan A takım antrenmanına davet ettiği genç oyuncularla yakından ilgilendiği belirtildi.

Fotomaç
8 Taraftardan stat temizliği
Taraftardan stat temizliği

Bordo-mavili taraftarlar bugün anlamlı bir etkinliğe imza atacak.

Kulüpten yapılan, ’Yeni stadımızı kirletmeyelim’ çağrısına olumlu yanıt veren taraftarlar, 14.00’te organize olarak Medical Park Arena’ya gidecek. Stadın her köşesini temizleyecek olan taraftarlar, birliktelik mesajı da verecek. Daha önce bir maçta koltuklara basan taraftara 10 bin koltuk sildirilmişti.

Fotomaç
9 Yaya Toure iddiası
Yaya Toure iddiası

Manchester City ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan dünyaca ünlü yıldız bedavaya gelebilir

50. yılında şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, kurduğu iskelet kadroyu camiayı heyecanlandırabilecek isimlerle takviye etmek istiyor. Bayern Münih’in dünyaca ünlü orta sahası Ribery, Kayserispor’un 24 yaşındaki orta sahası Deniz Türüç gibi isimlerle ilgilenen bordo-mavililerin listesinde Yaya Toure’nin de olduğu da iddia edildi.
10
Manchester City forması giyen Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu bu sezon üst düzey bir performans ortaya koyamadı. City forması ile ligde 17 maça çıkan ve 4 gol kaydeden Toure, İngiltere Kupası’nda da 3 maçta 2 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi. Fildişi Sahilli oyuncu takımı ile Şampiyonlar Ligi’nde de sadece 1 asist yaparak takımına katkı sağladı. 33 yaşındaki Toure’nin Manchester City ile sözleşmesi bu sezon sona erecek.

’DİKKAT EDİN’ DEDİ

Yönetim bu iddialar karşısında sessizliğini korurken, transfer görüşmeleri büyük bir gizlilik içerisinde yürütülmeye çalışılıyor. İsimlerin basında çıkmasının ardından rakamların artmasından dert yanan Başkan Muharrem Usta’nın görüşülen menajerlere de bu konuda daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunduğu iddia edildi.

Fotomaç
11 Süper Lig’i karıştıracak transfer hamlesi!
Süper Lig’i karıştıracak transfer hamlesi!

Son haftaların flaş takımı Trabzonspor, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. 50. yılda hedefi şampiyonluk olarak belirleyen, bu doğrultuda güçlü ve alternatifi bol bir kadro kurmak için kolları sıvayan Bordo-Mavililer’in, Kayserispor’un genç yıldızı Deniz Türüç’ü liste başına aldığı belirtildi. Bu sezon harika bir performans gösteren gurbetçi futbolcunun menajeri ile yapılan ilk temasta, Deniz’in de Trabzonspor forması giymeye sıcak baktığı kaydedildi. Kısa süre içinde Kayserispor’un kapısının çalınacağı ve 24 yaşındaki yıldız için şartların zorlanacağı öğrenildi. Daha çok forvet arkası olmak üzere hücum hattının her bölgesinde oynayabilen Deniz, bu sezon Süper Lig’de çıktığı 24 maçta 7 gol attı, 9 asist yaptı.

Habertürk
12 Frank Ribery bombası!
Frank Ribery bombası!
Başkan Muharrem Usta gelecek sezon mutlu sona ulaşacak takımı kurmak için çabalarken, menajerler Bayern Münih’in 33’lük yıldızını bordo-mavililere önerdi.

Trabzonspor’da ligin ikinci yarısında yakalanan çıkış moralleri yükseltirken, bordo-mavili yönetim de kulübün 50. kuruluş yılı olan gelecek sezon şampiyon olacak bir kadro için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu da menajerlerin sık sık kulübün kapısını çalmasına neden oluyor. Trabzonspor’da son olarak menajerler tarafından çok sürpriz bir isim önerildi. Bu isim ise bir dönem Galatasaray’da da forma giyen Bayern Münih’in Fransız yıldızı Franck Ribery...
13
Alman kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki oyuncunun maliyetini soran yönetim gelecek cevaba göre hareket edecek. Ribery bu sezon Bayern Münih’te 22 maça çıkıp 3 gol ve 12 asistlik bir performans sergiledi.

RİBERY KİMDİR?

25 milyon Euro’ya Marsilya’dan Bayern Münih’e 10 sezon önce transfer olan 33 yaşındaki oyuncu, takımı ile 326 maça çıkarken, 102 gol attı. 2018’e kadar takımı ile sözleşmesi olan isim daha önce Metz ve Galatasaray forması giydi.

Sabah
14 Ersun Yanal gençlerle ilgilendi
Ersun Yanal gençlerle ilgilendi

Trabzonspor 10 oyuncusundan yoksun yaptığı antrenmanda gençlere de şans verdi. Yanal çalışmaya aldığı genç oyuncularla yakından ilgilendi.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor hazırlıklarını sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Olcay, Okay Yokuşlu, Uğurcan Çakır, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömer, Mas, Onazi, Durica ve Bero yer almadı. Bordo-mavililer ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Ersun Yanal, milli oyuncuların yokluğundan A takım antrenmanına davet ettiği genç oyuncularla yakından ilgilendiği belirtildi.

AMK
15
Başarılı hoca, yükselişin asla tesadüf olmadığını belirterek, "Takım olmayı başardık. Aile olduk ve bu sonuçlar ortaya çıktı. Ama en önemlisi bunu devam ettirebilmek" diye konuştu.

BURASI TRABZONSPOR!

Yanal, takımın serinin devam etmesi adına gereken tüm fedakarlıkları yapmaya hazır olduğunu da ifade ederek, "Devre arasında yaptığımız transferler kısa sürede takıma uyum sağladı. Bu kaynaşma da çıkışta önemli faktörlerden birisi. Biz kazandıkça taraftarlarımızın coşkusu arttı ve hep beklediğimiz o futbol oynamaya elverişli hava ortaya çıktı. Burası Trabzonspor. Burada başarısızlığa yer yok. Baştan beri bunun bilinceydik" ifadesini kullandı.

Fotomaç
16 Hedef İskoçya ve Brezilya
Hedef İskoçya ve Brezilya
Gelecek sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkmayı planlayan ve bu noktada iyi bir kadro oluşturmayı hedefleyen Trabzonspor’da futbolcu izleme komitesi çalışmalarını sürdürüyor. İzleme komitesinin İskoçya, Brezilya gibi ülkelerde futbolcu taramalarına devam ettiği ve teknik heyete rapor sunduğu belirtildi.

Fotomaç
17İşin sırrı aile olmak
 İşin sırrı aile olmak

Teknik direktör Ersun Yanal: Takım olmayı başardık. Aile olduk ve bu sonuçlar ortaya çıktı. Yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağlaması da önemli faktör

Trabzonspor’da ikinci yarıda yakalanan çıkışısın sezonun geri kalan kısmında da devam etmesi için büyük çaba harcanıyor. Milli maçlar nedeniyle ülkelerinin kamplarına giden oyuncuların yokluğunda kalan futbolcularla özel görüşmeler yapan teknik direktör Ersun Yanal, çıkışın sırrını açıkladı.
18 Avrupanın en iyisi Onur
Avrupanın en iyisi Onur

Süper Lig’de Trabzonspor formasıyla 10. yılına giren kaptan Onur, 2017’de kalesinde 3 gol görerek, Avrupa’nın en az gol yiyen kalecisi oldu.

Milli eldiven, Avrupa’nın 5 önemli ligi olan Almanya, İspanya, İngiltere, İtalya ve Fransa liglerinde mücadele eden ilk 5 takımın kalecilerinin performanslarına bakılarak yapılan araştırmada önemli isimleri geçti.
19

Bordo-mavililerin kaptanı; Buffon (Juventus) 10 maçta 5 gol, Neuer (Bayern Münih) 9 maçta 4 gol, Subasiç (Monaco) 11 maçta 6 gol, Courtois (Chelsea) 9 maçta 8 gol, Navas (Real Madrid) 11 maçta 14 gol ve Stegen (Barcelona) 12 maçta 9 gol gibi önemli kalecilerden daha az gol yedi.

Yapılan araştırmada Manchester City’de Claudio Bravo’nın 3 maçta 6 gol yemesinin ardından kaleyi devralan Willy Caballero ise 6 maçta 2 gol yese de kaleci Onur’un 9 maç istatistiğinin gerisinde kaldı.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...