Daniel Sturridge, Trabzonspor için İstanbul'da

Trabzonspor yönetiminin bir süredir görüşme halinde olduğu ve prensip anlaşmasına vardığı İngiliz golcü Daniel Sturridge, İstanbul'a geldi.

FutbolArena- Trabzonsportaraftarlarının büyük bir merakla beklediği Daniel Sturridge, bordo-mavili kulüp ile transfer görüşmesi yapmak için bu gece saatlerinde İstanbul'a geldi. İstanbul Havaalanı'na gelen Daniel Sturridge'i Trabzonspor yönetimi karşıladı.


Trabzonspor Haber: Daniel Sturridge, İstanbul'a geldi


Adı bir süredir Trabzonspor ile anılan İngiliz golcü Daniel Sturridge, Trabzonspor yönetimi ile pazarlık masasına oturmak için İstanbul'a geldi. Trabzonpor yönetimi prensip anlaşmasına vardığı İngiliz golcü ile son görüşmeleri yapmak için İstanbul'a davet etti. Yıldız oyuncu İstanbul'a ayak basar basmaz, kendisine tahsis edilen özel araç ile İstanbul Havaalanı'ndan ayrıldı.


Daniel Sturridge kimdir? Daniel Sturridge golleri


Kariyerinde İngiltere dışında bir ülkede forma giymeyen Daniel Sturridge, geçtiğimiz sezon Liverpool ile 27 karşılaşmada 818 dakika süre aldı. Daniel Sturridge, Liverpool forması ile geçtiğimiz sezon 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Daniel Sturridge'nin Liverpool ile olan sözleşmesi sezon sonu itibari ile sona erdi.

Son dakika Trabzonspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Trabzonspor Son Dakika Haberleri